Bestel uw portret

Houten portretten

Wij maken het ontwerp voor uw portret op basis van een door u aangeleverde foto. Hoe scherper de aangeleverde foto, hoe beter het resultaat zal zijn. Let er vooral op dat het hele gezicht op de foto goed zichtbaar is en dat er niet teveel schaduw op het gezicht valt, bijvoorbeeld door zonlicht van opzij.

Uploaden foto bestand

Via offerte aanvragen kunt u uw foto uploaden. U kunt ook meerdere foto’s uploaden. Wij bekijken dan welke het meest geschikt is.

U vult de door u gewenste afmeting, uitvoering en afwerking in.
Wij beoordelen de foto’s vervolgens op geschiktheid en nemen contact met u op om uw wensen verder te bespreken. Daarna ontvangt u van ons een offerte.

Na akkoord over de prijsopgave

Indien u akkoord gaat met de prijsopgave en wij uw aanbetaling hebben ontvangen (25%) gaan we direct aan de slag met uw opdracht. We maken het portret helemaal naar uw wens.

Als het ontwerp klaar is

Zodra het ontwerp klaar is, ontvangt u deze per email. U kunt dan aangeven of het ontwerp naar wens is. Eventuele aanpassingen kunnen we nog voor u uitvoeren.
Als u akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij het portret maken. Zodra deze af is, sturen wij u een foto per email toe.
Pas als u helemaal tevreden bent, zijn wij het ook en maakt u het restant aan ons over. Wij sturen u vervolgens het portret toe.

Het portret ontvangen

Wij sturen het portret met ophangtape of standaard naar u toe.
Gemiddeld duurt het drie tot vier weken voordat u het portret in huis heeft.

Prijsindicatie

Omdat alle portretten in opdracht worden gemaakt volgens uw wensen, is de prijs van het portret ook maatwerk. Toch willen wij u een prijsindicatie meegeven, zodat u een beeld krijgt van de kosten. Een individueel portret van circa 25 bij 30 cm is al verkrijgbaar vanaf € 139,- inclusief BTW. Groepsportretten van 50 bij 60 cm van twee personen zijn er al vanaf € 259,- inclusief BTW. In de offerte wordt de prijs van uw aanvraag vermeld.