fbpx
Houten portretten

Bestel je portret

Wij maken het ontwerp voor jouw portret op basis van door jou aangeleverde foto’s. Hoe scherper de aangeleverde foto, hoe beter het resultaat zal zijn. Let er vooral op dat het hele gezicht op de foto goed zichtbaar is en dat er niet teveel schaduw op het gezicht valt, bijvoorbeeld door zonlicht van opzij.

Uploaden foto bestand

Via offerte aanvragen hieronder kun je jouw foto uploaden. Je kunt ook meerdere foto’s uploaden. Wij bekijken dan welke het meest geschikt is.

Je vult de door jou gewenste afmeting, uitvoering en afwerking in.
Wij beoordelen de foto’s vervolgens op geschiktheid en nemen contact met je op om jouw wensen verder te bespreken. Daarna ontvang je van ons een offerte.

Na akkoord over de prijsopgave

Indien je akkoord gaat met de prijsopgave en wij jouw aanbetaling hebben ontvangen (25%) gaan we direct aan de slag met jouw opdracht. We maken het portret helemaal naar jouw wens.

Als het ontwerp klaar is

Zodra het ontwerp klaar is, ontvang je deze per email. Je kunt dan aangeven of het ontwerp naar wens is. Eventuele aanpassingen kunnen we nog voor je uitvoeren.
Als je akkoord gaat met het ontwerp, gaan wij het portret maken. Zodra deze af is, sturen wij je een foto per email toe.
Pas als je helemaal tevreden bent, zijn wij het ook en maak je het restant aan ons over. Wij sturen je vervolgens het portret toe.

Het portret ontvangen

Wij sturen het portret met ophangtape of standaard naar je toe.
Gemiddeld duurt het drie tot vier weken voordat je het portret in huis hebt.

Prijsindicatie

Omdat alle portretten in opdracht worden gemaakt volgens jouw wensen, is de prijs van het portret ook maatwerk. Toch willen wij je een prijsindicatie meegeven, zodat je een beeld krijgt van de kosten. Een individueel portret van circa 25 bij 30 cm is al verkrijgbaar vanaf € 139,- inclusief BTW. Groepsportretten van 50 bij 60 cm van twee personen zijn er al vanaf € 259,- inclusief BTW. In de offerte wordt de prijs van jouw aanvraag vermeld.


  Offerte aanvragen

  Voornaam en Achternaam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  Upload foto (png, jpg, jpeg, pdf)

  Upload foto (png, jpg, jpeg, pdf)

  Upload foto (png, jpg, jpeg, pdf)

  Afmetingen: keuze uit 3 opties:

  Uitvoering: keuze uit 2 opties

  Afwerking: keuze uit 2 opties

  Wensen en/of vragen (vrij in te vullen)

  De waardering van www.paspartoet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 19 reviews.
  Scroll naar top
  ×