fbpx

Betaalmethoden

In onze webshop betaal je altijd veilig.
Wij werken met het SSL protocol waarbij uw gegevens versleuteld worden verzonden, net zoals je dat bijvoorbeeld bij je bank gewend bent.

Ideaal Gratis Pictogram van Payment Methods

IDEAL

Nadat je voor IDEAL hebt gekozen als betaalwijze selecteer je je eigen bank. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van je bank. In deze omgeving staat de bank garant voor de veiligheid. Koper en verkoper zijn verzekerd van een transparante transactie, zonder verborgen kosten

https://static.webshopapp.com/shops/057673/files/045674130/search-1.png

Bankcontact/Mister Cash

Mister Cash maakt gebruik van een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen. Betalingen via Mister Cash zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Daarom is het uitermate geschikt voor een webwinkel. Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België.

Vooruitbetaling via bankoverschrijving

Het betalen door middel van een giro- of bankoverschrijving is voor particulieren binnen Europa gratis. Je dient er wel rekening mee te houden dat banken meestal enkele dagen nodig hebben om een betalingsopdracht te verwerken. Dit houdt in dat de levering ook enkele dagen op zich zal laten wachten. 

Paypal

Met PayPal kun je snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden en webshops.

Billink

Betalen met Billink werkt heel eenvoudig. Jouw bestellingen ontvang je in huis en je betaalt achteraf hetgeen dat je wilt houden. Geen gedoe met vooruit betalen of wachten op retourgeld. Namens Billink ontvang je een factuur welke je binnen 14 dagen kan betalen. Wel zo handig! Voor het gebruik van Billink betaal je €2,50.

Werkkleding betalen via Sofort | Unishore Bedrijfskleding

Sofort Banking

De meest gekozen betaalmethode vanuit Duitsland snel, veilig en je ontvangt meteen een betalingsbevestiging. Deze betaalmethode is gratis.

De waardering van www.paspartoet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 19 reviews.
Scroll naar top
×