Bezoek aan de FeelGood Market en de Dutch Design Week

“I feel good….”

Zondag 18 oktober 2015 zijn we op bezoek geweest bij de FeelGood Market en de Dutch Design Week in Eindhoven.

De FeelGood Market is een maandelijks terugkerende bruisende markt vol design, fashion, streekproducten, vintage, sieraden, lifestyle, kids stuff, (bio) food en mooie originele, eigenzinnige creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden, en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf, met daarnaast live-muziek, workshops, dans en theater. Wij hebben met diverse mensen gesproken over design en ontwerp, pop-up stores, marketing en nog veel meer.

Deze keer viel de FeelGood Market samen met de Dutch Design Week (DDW). Voor ons een perfecte combinatie.

“What if…..”
DDW viert de verbeeldingskracht met de vraag waarmee elke ontwerper en alle vernieuwing begint. De vraag van iedereen die gelooft dat alles beter, mooier of efficiënter kan, en in ieder probleem de uitdaging herkent. 9 dagen lang presenteert DDW op 100 locaties processen, experimenten en ideeën, antwoorden en oplossingen van 2400 designers.

Een aanrader voor de herfstvakantie! Kom je op de DDW verwonderen, verbazen of vergapen. Stel jezelf nieuwe vragen, doe inspiratie op voor eigen antwoorden, en laat je overtuigen door de kracht van design. Ons heeft het weer heel veel inspiratie opgeleverd!

De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.