Gertie, Nederland, maart 2017

Ik wilde voor in mijn nieuwe huis heel graag een wooden world; evenals dat ik dacht dat mijn beste vriendin dit ook in haar gerenoveerde huis zou willen! Ik het bekokstoofd en na overleg met een paar stellen degene besteld die ik het mooist vond (en mijn beste vriendin hoogstwaarschijnlijk ook). Ik het ingepakt en de stellen kwamen me ophalen; hadden ze bier en lekkers en noem maar op bij + het aankoopbedrag; was het 1 grote verrassing dat ik deze van mijn vrienden heb gekregen! Haha zo bizar maar onwijs gaaf! Dit weekend hebben we hem met z’n allen gemonteerd en hij is zo gaaf geworden! Echt ik vind hem fantastisch! In de bijlage een mooie foto. Super bedankt voor de service en voor jullie prachtige product.

De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.