fbpx

Magnetische houten wereldkaart XL

De magnetische houten wereldkaart XL is nieuw in ons assortiment.

Aan iedereen die het leuk vindt om op de wereldkaart aan te geven waar je bent geweest of waar je nog naar toe wilt gaan, bieden we deze magnetische wereldkaart aan.

De magnetische wereldkaart is met een laser gesneden uit 9 mm dik populieren plaatmateriaal en voorzien van magneetverf, die we in diverse kleuren kunnen verven. Onze opties zijn zwart, wit en zilver. Mocht je een andere kleur willen, neem dan via het contactformulier gerust contact met ons op. De wereldkaart XL is verkrijgbaar in de maten 160 bij 80 cm en 180 bij 90 cm.

Net als bij de houten wereldkaart XL ontvang je bij deze kaart afstandhouders van 1 cm dikte, waarmee je een zwevend effect op de muur kunt creëren. Mocht je de delen rechtstreeks op de muur willen bevestigen, dan kan dat natuurlijk ook. Met behulp van het meegeleverde sjabloon weet je precies waar je welk onderdeel op de muur kunt bevestigen. Dit kan met schroeven en/of montagekit. De benodigde schroeven en pluggen krijg je er eveneens bij.

Natuurlijk wil je meteen aan de slag met het plaatsen van de magneten. Je krijgt er daarom 10 meegeleverd. Het zijn magneten van 5 x 5 mm. Het is ook mogelijk om extra magneten bij ons te bestellen.

Scroll naar top
×