cadeau 40 jaar jubileum bedrijf

Cadeau 40 jaar jubileum bedrijf

Marco nam met ons contact op om voor het 40 jarige bestaan van het familiebedrijf De Jong IJmuiden een mooi persoonlijk cadeau te laten maken namens alle medewerkers. De wens was om de familie de Jong, grondleggers en eigenaar van dit succesvolle bedrijf, op te nemen op het houten portret.

De medewerkers hadden ons ontwerp van het portret van Triview gezien en dat vonden ze zo mooi dat ze voor hun bedrijf een vergelijkbaar ontwerp wilden.

In de randen hebben we ook de bedrijfsnaam en een tekst gegraveerd. Het portret is uitgevoerd met een blackwash achterplaat en de portretten en randen zijn gerookt eiken gebeitst. Het geheel is 50 cm breed en 50 cm hoog.

Deze reactie kregen we na de uitreiking van het portret op het jubileumfeest: “We hebben zeker een mooi feest gehad en de eigenaren waren heel blij met hun cadeau. Al met al super geregeld dus en uiteindelijk precies op tijd. Nogmaals dank voor alle service.”

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

cadeau 40 jaar jubileum bedrijf
close up echtpaar de jong ijmuiden
cadeau jubileum 40 jaar De Jong IJmuiden
close up echtpaar de jong ijmuiden
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
cadeau jubileum 40 jaar De Jong IJmuiden
close up echtpaar de jong ijmuiden
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.