Cadeau 90 jarig jubileum bedrijf

Sanne nam met ons contact op om voor het 90 jarige bestaan van het familiebedrijf P. Smit B.V. van haar schoonzus Lisenka een mooi persoonlijk cadeau te laten maken. Het metaal en lastechniek bedrijf is al drie generaties in de familie en de wens is om ze alle drie op te nemen op het houten portret.

Het was even zoeken naar geschikte foto’s van opa en vader, omdat ze beide helaas al lang geleden ontvallen zijn. Uiteindelijk lukte het ons om een paar papieren foto’s van hen te scannen en te gebruiken voor het ontwerp. Van de huidige directeur Lisenka kregen we een hele mooie scherpe digitale foto. Om het verschil tussen de drie generaties extra te benadrukken kozen we voor portretten in drie verschillende afmetingen en het gebruik van drie verschillende kleuren voor de portretten. Opa is uitgevoerd in greywash, vader in licht greywash en Lisenka in whitewash. De achterplaat is in het blackwash gebeitst.

Naast de portretten hebben we ook het logo, de jaartallen en de bedrijfsnaam toegevoegd aan het portret. Deze zijn ook in het whitewash uitgevoerd. Het geheel is 80 cm breed en 55 cm hoog.

Deze reactie kregen we na het feest: “We hebben het cadeau gisteren aan Lisenka gegeven, iedereen was in tranen haha. Ze vonden het allemaal prachtig!  Ontzettend bedankt voor het meedenken, de service en de persoonlijke communicatie!”

cadeau 90 jarig jubileum bedrijf
cadeau-90-jarig-jubileum-bedrijf
close up Lisenka
logo uit hout P. Smit bv
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
cadeau-90-jarig-jubileum-bedrijf
close up Lisenka
logo uit hout P. Smit bv
previous arrow
next arrow

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.