fbpx

Cadeau jubileum bedrijf 50 jaar

Yvonne nam met ons contact op om voor het 50 jarige bestaan van het familiebedrijf De Jong Kampeer & Recreatie een mooi persoonlijk cadeau te laten maken namens alle medewerkers. Inmiddels staat de tweede generatie aan het roer van het bedrijf voor werkelijk alles voor kamperen en outdoor en de wens was om beide directeuren op te nemen op het houten portret.

De twee directieleden waren door Yvonne speciaal op de foto gezet en met deze hele scherpe foto konden wij aan de slag. De medewerkers hadden ons ontwerp van het portret van Triview gezien en dat vonden ze zo mooi dat ze voor hun bedrijf een vergelijkbaar ontwerp wilden. We besloten om het bedrijfslogo te graveren in de achterplaat net onder de twee portretten en daaronder de jaartallen te vermelden.

In de randen hebben we ook de bedrijfsnaam en een tekst gegraveerd. Het portret is uitgevoerd met een palissander achterplaat en de portretten en randen zijn donker eiken gebeitst. Het geheel is 80 cm breed en 80 cm hoog.

Deze reactie kregen we na de uitreiking van het portret op het jubileumfeest: “De mannen vonden het geweldig en het portret krijgt een ereplaats in het bedrijf! Nog bedankt voor de goede service!”

Cadeau jubileum bedrijf 50 jaar
De Jong 2
De Jong 3
De Jong 4
De Jong 5
De Jong 6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cadeau jubileum bedrijf 50 jaar
De Jong 2
De Jong 3
De Jong 4
De Jong 5
De Jong 6
previous arrow
next arrow

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.