cadeau medewerkers 100 jaar bestaan Schouten Accountants

Cadeau medewerkers 100 jarig bestaan

Joyce nam namens alle medewerkers van Schouten Accountants contact met ons op, want ze waren op zoek naar een uniek cadeau ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan van hun accountantskantoor. Ze hadden het voorbeeld van Roelofs & Haase gezien en waren benieuwd of wij ook iets vergelijkbaars voor hen konden maken, maar dan met 8 portretten.

Ze wilden graag een zwart met zilveren uitvoering. Het logo hebben we deels in zilver en deels in goud uitgevoerd. Ook de kleur van de hijsstijl hebben we bij benadering laten terugkomen in het logo.We kregen briefpapier toegestuurd om de printkleur te vergelijken met verfkleuren. Omdat het logo een kleurverloop kent, zijn we in overleg uitgegaan van de rood-roze kleur in het midden.

De afmeting is 160 x 40 cm.

Op het cadeau van de medewerkers voor 100 jaar Schouten Accountants kregen we deze reactie van hen: “De directie is heel erg blij met het mooie cadeau! Het gaat een mooi plekje bij ons op kantoor krijgen.”

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

jubileumcadeau Schouten accountants
generatie 1
generatie 2
generatie 3
huidige gen
logo alleen
jubileumcadeau Schouten accountants op kantoor
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
jubileumcadeau Schouten accountants
generatie 1
generatie 2
generatie 3
huidige gen
logo alleen
jubileumcadeau Schouten accountants op kantoor
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 41 reviews.