cadeau zilveren bruiloft ouders

Cadeau ouders 25 jaar getrouwd

Dani en Robin zochten een heel uniek cadeau voor de ouders van Robin die 25 jaar zijn getrouwd. Samen met de andere (schoon-)kinderen wilden zij hun ouders verrassen. Ze hadden al in onze portfolio rond gekeken en wilden ook een mooi portret laten maken van de mooiste trouwfoto van de bruiloft 25 jaar geleden.

We zijn aan de slag gegaan om een bijzonder ontwerp te maken. De bruid had een prachtige jurk en sluier met veel kant. Deze wilden we ook graag laten terugkomen in het ontwerp. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van graveertechniek naast de gebruikelijke snijtechniek bij onze houten portretten.

En omdat het hier om een cadeau voor een zilveren bruiloft ging, wilden de kinderen het portret ook graag in het zilver laten uitvoeren. Dat kan natuurlijk! De wengé houten achterplaat past prima in het interieur van hun ouders.

Het portret is 50 x 55 cm.

Deze enthousiaste reactie mochten wij ontvangen: “Wij zijn erg blij met onze bestelling!! Heel erg bedankt!! Helemaal perfect 🤩! Alles is voor ons naar wens!”

Ook interesse in een cadeau voor een bruiloft, zoals bijvoorbeeld voor je ouders die 25 jaar zijn getrouwd? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

cadeau zilveren bruiloft ouders
portret ouders 25 jaar getrouwd
close up bruidspaar
close up kantwerk
trouwdatum
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
portret ouders 25 jaar getrouwd
close up bruidspaar
close up kantwerk
trouwdatum
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.