bruidspaar 40 jaar getrouwd 1

Cadeau robijnen huwelijk

Laurens was samen met zijn vrouw op zoek naar een bijzonder cadeau voor het robijnen huwelijk van hun vrienden in Slovenië. Op onze website hadden ze al diverse houten portretten gezien en ze wilden graag weten of we ook iets voor hun vrienden konden maken.

Het was even zoeken naar wat foto’s, want het bruidspaar wilde eigenlijk nooit graag op de foto gezet worden. Maar na wat speurwerk en wat fotobewerkingen aan onze kant is het toch gelukt om portretontwerpen te maken!

We hebben impressies gemaakt van verschillende kleuropties voor het portret en uiteindelijk is de keuze gevallen op een palissander achtergrond met daarop gezichten in het gerookt eiken. Het portret is circa 60 cm breed en 50 cm hoog.

We hebben het cadeau voor de 40 jarige bruiloft gestuurd naar Laurens en zijn vrouw. Zij reageerden: “Vanmiddag het portret in goede orde ontvangen. Het was, zoals je vertelde per telefoon, mooi geworden, inderdaad niets teveel gezegd, schitterend. Ook leuk dat je er een begeleidend schrijven bij hebt gedaan. Het portret gaat weer een reis maken want het bruidspaar woont in Slovenië.”Misschien zit het erin  dat jullie ook opdrachten vanuit Slovenië gaan krijgen😊.”

Zij hebben het portret zelf doorgestuurd naar Slovenië en uiteraard waren wij ook erg benieuwd naar de reactie van het bruidspaar dat sowieso al niet graag op de foto gaat: “Vanmorgen 10 uur kregen we een bedankje uit Slovenië met een foto dat het portret al aan de muur hing. Ze vonden het geweldig! Nogmaals bedankt.”

Ook interesse in een uniek portret van hout? Ga dan naar de bestelinfo voor meer informatie.

bruidspaar 40 jaar getrouwd 1
bruidspaar 40 jaar getrouwd 2
bruidspaar 40 jaar getrouwd 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
bruidspaar 40 jaar getrouwd 1
bruidspaar 40 jaar getrouwd 2
bruidspaar 40 jaar getrouwd 3
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 41 reviews.