Jubileum bedrijf 25 jaar cadeau vriendengroep

Chantal benaderde ons voor deze superleuke opdracht. Namens een grote vriendenclub wilde zij iets moois laten maken ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van stratenmakers bedrijf De Krom van hun vrienden Johan en Martijn. Het bedrijf is 25 jaar geleden door de vader van de twee huidige eigenaren opgericht. Graag wilden de vrienden in het portret ontwerp ook aandacht besteden aan de inmiddels overleden vader, maar hij hoefde niet op de voorgrond.

Wij lieten ons inspireren door het logo van het bedrijf en besloten om het portret van vader Leo te graveren in de achterplaat. De portretten van Johan en Martijn hebben we uitgesneden en op de achterplaat bevestigd net als de twee jaartallen. We brachten een rand aan op het portret en aan de rechterkant hebben we daarop het logo van De Krom bevestigd. In de rand hebben we de tekst “aangeboden door de vrienden van” gegraveerd.

Het portret is uitgevoerd met een palissander achterplaat en logo en de portretten en randen zijn rustiek eiken gebeitst. Het geheel is 100 cm breed en 100 cm hoog.

Deze reactie kregen we na de uitreiking van het portret op het jubileumfeest: “Wat was het een geslaagd cadeau!!! Ze waren er super blij mee!!! Nogmaals bedankt voor jullie goede service!”

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

Cadeau jubileum bedrijf 25 jaar vriendengroep
De Krom 2
De Krom 3
De Krom 4
De Krom 5
De Krom 6
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Cadeau jubileum bedrijf 25 jaar vriendengroep
De Krom 2
De Krom 3
De Krom 4
De Krom 5
De Krom 6
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.