fbpx

Retourneren

Hoe stuur ik mijn product terug?

We vinden het allereerst vervelend dat het product niet is wat je had gewenst en hopen ervoor te kunnen zorgen dat je iets krijgt waar je helemaal tevreden mee bent. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren via het herroepingsformulier (al horen we graag wat er mis was, zodat we kunnen blijven verbeteren). Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de gewenste vervoerder.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De producten moeten daarnaast onbeschadigd zijn.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Retouradres:

Paspartoet v.o.f.
Baarssingel 4
2492 MG DEN HAAG
Nederland

Let op: dit bovenbeschreven herroepingsrecht geldt niet voor producten die door ons tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument en producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de houten portretten en naamborden.

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Bij het retourneren van de volledige bestelling restitueren wij het gehele bedrag, exclusief verzendkosten van terugzending. Binnen 14 dagen na het melden van de retour, zullen wij het verschuldigde bedrag terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betaalwijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Je bent alleen aansprakelijk voor een waardevermindering wanneer artikelen niet in de originele staat en verpakking bij ons aankomen.

De terugbetaling wordt in werking gezet wanneer de geretourneerde producten in goede staat door ons zijn ontvangen.

De waardering van www.paspartoet.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.8/10 gebaseerd op 19 reviews.
Scroll naar top
×