Peter, Nederland, juli 2019

Hij is goed aangekomen en hangt al aan de muur. Wij zijn zeer tevreden!!!


Harry, Nederland, juli 2019

We zijn zeer tevreden!! Erg mooi!!


Joshua en Jenna, Schotland, juni 2019

We have just received the islands and I don’t think I can put into words just how much I love them. They are absolutely beautiful. I can’t thank you enough for them. Thank you so much! Our (wedding) photographer took a photo of each of the islands. I’ve attached these for you, feel free to share away they were so lovely it would be shame for no one to see them. Thanks again for making them. We can’t wait to mount them on our living room wall now.


Marian, Nederland, juni 2019

Heel toevallig zijn vanochtend de kaartdelen van de drie gemeenten op de wand geplaatst. Het staat mooi. Hierbij het eindresultaat. We zijn er blij mee! (de basisscholen zijn op magneten weergegeven met hun logo’s)

Randa, Nederland, juni 2019

We zijn erg blij met de 13 bordjes en ze hangen inmiddels al! We zijn super tevreden, bedankt!!. (Hier enkele foto’s van de landenborden met gegraveerde hoofdsteden op de deuren van de vergaderzalen)


Frédéric, Frankrijk, juni 2019

The map is fantastic ! C’est très joli ! In the attachment I send you a picture. Regards from France


Helen, Australië, juni 2019

Our map has arrived and it looks brilliant. I had a quick look in the box, but haven’t fully unpacked it yet. It is a gift for my husband and he was very pleased with it. Now we just have to get it up on the wall successfully. I can’t wait for that to happen. Thank you for this memorable gift!


Danique, Nederland, juni 2019

De wereldkaart hangt inmiddels een paar weken aan de muur. Ik ben er super tevreden mee. Hartelijk bedankt voor de goede service.


Deniz, Zwitserland, mei 2019

The Map arrived yesterday! It looks so cool. Thank you so much for that. I will recommend you everyone.


Corine en Albert, Nederland, mei 2019

De kaart hangt bij ons bij de eettafel. Krijgen hier vele positieve reacties op. Dat is erg leuk. Zoals je op de foto ziet staat het prima. Bedankt.


Claudio, Italië, mei 2019

Finally we putted it on the wall this evening. It’s beautiful. Thanks a lot


Linda en JanJaap, Nederland, mei 2019

De wereldkaard is helemaal goed aangekomen!! En we zijn er heel erg blij mee! We zullen jullie zeker aan andere mensen adviseren! Bedankt voor de wereldkaart en de duidelijke gebruiksaanwijzing!


Bert, België, mei 2019

Dit was volledig naar wens. Heel erg bedankt.


Kelly, Nederland, mei 2019

Ontvangen, super blij, dankjewel!


Francis, Nederland, mei 2019

Super blij mee!!! Dank je wel!


Carina, Duitsland, april 2019

Vielen Dank für diese tolle Weltkarte. Es war ein wenig Aufwand aber hat sich gelohnt. Anbei unsere Weltkarte in der Farbe walnut 1,80×90


Andy, Engeland, april 2019

Yes received the world map, thanks very much. Looks really good.


Bas, Nederland, april 2019

De wereldkaart hangt. En…. Ik ben er superblij mee. Dat hij net van de muur afkomt geeft echt een mooi effect. En ik heb al zeg ik het zelf een gave kleur in combinatie met de wereldkaart, dus echt geslaagd. Ik kijk er dagelijks met plezier naar, dus dat is een goed teken. Wereldkaart ophangen en daarna het sjabloon er achter weghalen was nog een flinke klus. Het is al met al gelukt, maar was echt blij dat ik het samen met iemand heb opgehangen.


Elma, Nederland, april 2019

Het portret is goed aangekomen en ze vinden hem erg mooi!!


Henk en Jeanette, Nederland, april 2019

Hangt!!! Niet letten op het draad en de wand gaat nog geverfd worden (in mei pas) maar superblij mee! Er zit een led-strip achter. Prachtig effect. Wij vinden hem echt prachtig zo!!!


Jana, Duitsland, maart 2019

Die Map ist genau nach unseren Wünschen. Alles wurde pünktlich geliefert und es hat eine gute Qualität. Vielen Dank!


Jenice, Nederland, maart 2019

Wereldkaart hangt en ziet er mooi uit!


Rose, USA, maart 2019

Love it! It’s a beautiful piece in my home.


Katrien en Kevin, België, februari 2019

We hebben het portret vrijdag al ontvangen in goede staat. Het hangt te pronken in ons huisje! Nogmaals een dikke merci, we zijn er enorm blij mee!! De kleurencombinatie en het gedetailleerd houtwerk is prachtig.


Emeline, Frankrijk, februari 2019

Merci pour l’intérêt que vous portez à ma commande. Je suis très satisfaite. Merci!


Janna, Nederland, februari 2019

Wij hebben gisterochtend de wereldkaart ontvangen. Na wat overwegingen hebben we toch besloten om met tape en lijm alles op de muur te bevestigen in plaats van met schroeven. Gistermiddag hebben we meteen alles opgehangen en we zijn er super blij mee. Dankjewel voor de snelle levering en het persoonlijke kaartje. Bijgevoegd nog een foto.


Cor, Nederland, februari 2019

Mijn vrouw vond het geweldig! (portret als cadeau voor 12,5 jarig huwelijksfeest)


Patrick en Christine, Duitsland, februari 2019

Ist alles angekommen und wir sind sehr Zufrieden. Grüsse


Eric, Duitsland, februari 2019

Die Weltkarte ist rechtzeitig bei mir angekommen. Sieht echt TOP aus!
Habe sie aus zeitgründen erst am Wochenende montieren können, bin aber begeistert. Werde viel Freude daran haben. Vielen Dank!


Marc, Nederland, februari 2019

Wij hebben het pakket goed ontvangen en de wereldkaart ziet er prachtig uit. De kleur is prima zo. Ik ben er nog niet aan toegekomen om hem op te hangen, maar dat ga ik binnenkort wel doen. Hartelijk dank voor de mooie kaart en voor de goede service!


Merel, Nederland, januari 2019

De kerstballen waren keurig verpakt en schoven goed in elkaar. Ze waren erg mooi in onze kerstboom. Ze zullen de komende jaren in onze kerstboom hangen! We waren erg blij met de persoonlijke service.


Jacky, USA, januari 2019

Ja! 😊 -de map is in goede orde ontvangen, zie bijgesloten foto van onze Ohio locatie.


Alyssa, USA, januari 2019

Hi! I love the map!!!! It was so easy to hang and looks amazing. Thank you so much!


Patrick, Duitsland, januari 2019

Na klar, die Weltkarte ist heile angekommen. Es war ein Geschenk für Weihnachten. Kam super an! Leider hatten wir noch keine Zeit es aufzuhängen. Vielen Dank für die Nachfrage.


Lyda, Nederland, januari 2019

Heb vorige week de kaart in goede orde ontvangen en direct opgehangen. Super blij mee!!


Michelle, USA, januari 2019

The map is absolutely gorgeous! The template to get it on the wall was well done. We did have to sand the openings for the spacers on a couple of them so they didn’t fit quite so tightly. We received it earlier than the anticipated arrival date as well. Great company to work with!


Gerda, Nederland, januari 2019

Onze dochter Kayleigh heeft het portret al vol trots in de woonkamer hangen. Ze is er super blij mee en vindt hem heel erg mooi. Bedankt voor alles en mochten we nog weer eens iets bijzonders willen weten we jullie te vinden.


Tanja, Duitsland, januari 2019

Vielen lieben dank für die Nachfrage. Die Karte ist angekommen und sieht super schön aus. Wir sind sehr glücklich dass wir diese erhalten haben 🙂


Sabrina, Duitsland, januari 2019

Es hat alles super geklappt und hängt bereits an der Wand:-) danke


Jeroen, Nederland, januari 2019

De wereld is goed aangekomen. Was wel een Klus om hem op te hangen maar het is gelukt. Dank voor de goed uitleg en informatie. Hielp idd erg goed. Erg mooi met de eilanden erbij die veel voor ons betekenen.


Peter, Nederland, januari 2019

Hierbij een foto van onze wereldkaart. Het is goed gelukt allemaal, staat heel mooi in de slaapkamer van onze zoon! Dank en succes met jullie bedrijf verder.


Anneke, Nederland, december 2018

De wereldkaart is zojuist bij ons bezorgd. Zo op het eerste gezicht ziet hij er mooi uit (Afrika even uit het pakket gehaal). De kleur is ook heel mooi!
Ik denk dat we hem na de kerst (dan hebben we even rustig de tijd ervoor) op de muur gaan bevestigen, dus dan weet ik pas of alles echt naar wens is maar het zal vast wel goed zijn. Bedankt voor de berichten na de bestelling, voor en met de levering. Heel leuk hoe je communiceert!


Nicole, Duitsland, december 2018

Die Weltkarte ist super. Herzlichen Dank dafür und für 2019 nur das Beste


Marloes, Nederland, december 2018

De kaart is gearriveerd hoor. Gisteren hebben we hem opgehangen en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat! Het is echt een eye-catcher in onze woonkamer! 


Nadine, Duitsland, december 2018

Seit gestern hängt die Weltkarte an der Wand und wir sind begeistert. Vielen herzlichen Dank!


Linda, Nederland, december 2018

Mijn man was zeker blij verrast; hij vindt de wereldkaart erg mooi! En met hem vele anderen.


Peggy, België, december 2018

Wij hebben onze houten wereldkaart goed ontvangen en zijn er superblij mee. Dank je wel voor de snelle afhandeling en nog veel succes met jullie webshop. Wij zijn er superblij mee en dat mag iedereen zien 😉


Désirée, Australië, december 2018

Yes, I have received it but have not hung it up as yet. I will endeavour to do it soon and hope it will work well. The pieces look great. Done it….. and it looks great. I used the strongest double sided tape we have here – and I hope this will last. First I glued the spacers on the land pieces. And then I took double sided tape (not the foam one for mirrors but an indoor and outdoor one that is like a double sided duct tape). So far so good.


Jacqueline, Duitsland, december 2018

Die Karte hängt und sieht wunderschön aus!! Wir sind super zufrieden! Vielen Dank!


Lars, Duitsland, december 2018

Die weltkarte ist in gutem Zustand angekommen und meine Freundin und ich sind sehr zufrieden :).


Christophe, Frankrijk, december 2018

Yes, I have my world map! I installed it two weeks ago, and i find it very nice!! Thank you very much, it’s perfect.


Barbara, Spanje, november 2018

Ook in Marbella een landkaart!


Christa, Nederland, november 2018

Mijn man is heel erg blij en was erg verrast met zijn afbeelding!! Is erg mooi geworden!! Bedankt!!


Daniel, Bulgarije, november 2018

You will see the map mounted. It was easy with the templates provided. Once again thank you, we love it. When we need something more, we will get back to you.


Loes, Nederland, november 2018

De wereldkaart is helemaal naar wens! Hij hangt in de gang en we krijgen er complimenten over van iedereen die er langs loopt. Hartelijk dank voor de snelle service!


Christoph, Duitsland, november 2018

Die Weltkarte sieht über unserer Couch fantastisch aus: Wir werden nun noch über eine Lampe die Tag / Nacht Grenze auf die Karte projizieren. Aber schon jetzt ist die Karte ein echter Hingucker. Vielen Dank also dafür.


Simone, Nederland, november 2018

Wij hebben de wereldkaart ontvangen, en heeft inmiddels een plekje gekregen. Wij zijn erg blij met de wereldkaart, en de goede service.


Bridie, Engeland, oktober 2018

We have received the map, thank you! It looks lovely on our wall 🙂 Here you go 😄


Daniela, Duitsland, oktober 2018

Die Karte hängt bereits. Uns gefällt sie, vielen Dank.


Gregor, Duitsland, oktober 2018

Danke, war auch für mich sehr einfach zu montieren, ich habe 2 Stunden gebraucht .
Danke nochmal und viele Grüße.


Elly, Nederland, oktober 2018

We hebben de wereldkaart goed ontvangen en met bijgevoegde gebruiksaanwijzing was hij ook goed op de muur te maken. We zijn er heel erg blij mee. Het ziet er fantastisch uit!


Peter, Nederland, oktober 2018

Hij is goed aangekomen! Of alles naar wens weet ik nog niet. We kunnen hem nl pas eind dec op gaan hangen in het nwe huis. Maar hij ziet er alvast heel mooi uit!


Frances, Engeland, oktober 2018

We absolutely love it. Many people ask where we have got it from so have been passing on your details. We put little coloured stickers on to represent the countries we have visited. Helps plan our next adventures. It looks amazing on our wall. Thank you


Peter, Engeland, oktober 2018

Yes i received the map and i am very pleased with it. Thank you.


Christelle, Zwitserland, oktober 2018

Yes I received it and I love it!!! really pretty! thank you again 🙂


Dieuwke, Nederland, september 2018

We hebben de kaart ontvangen. Super mooi. Gaan hem dit weekend ophangen.


Katie, USA, september 2018

Thanks for checking in! We received it and it looks wonderful. I’m anxious to get it up so we can enjoy it and so that others can see it!


Alan, Duitsland, september 2018

Heute ist die Weltkarte gekommen, vielen lieben dank sieht sehr gute aus.


Valerie, België, september 2018

De wereldkaart is super! Bedankt voor de snelle en goede service.


Igor, Tsjechië, september 2018

Good evening! Thank you very much, today I received your wooden card, very beautiful! Special thanks for the postcard, very nice.


Carine, Frankrijk, augustus 2018

Cette mappemonde est juste magnifique. J’ai choisi la couleur teak et le rendu est vraiment superbe.


Vanessa, Portugal, augustus 2018

Perfect. Great quality. Wood is great, shipped and packaged with a lot of care and with all the instructions to put it right on the wall. The instructions were clear and easy. Really happy


Svea, Duitsland, augustus 2018

Die Karte ist bei uns angekommen und hängt an der Wand. Zuerst hatten wir etwas Schwierigkeiten die Holzklötze in die vorgefertigten Löcher der Kontinente zu befestigen, aber mit etwas Kreativität haben wir es hinbekommen.
Die Weltkarte ist besser, als wir es uns vorgestellt haben.


Sarah, Nederland, augustus 2018

De landkaart was een cadeau voor mijn moeder. Ze is er super happy mee! Ik heb een foto bijgevoegd van het eindresultaat. Nogmaals ontzettend bedankt voor de service!!


Darren, Engeland, augustus 2018

It’s brilliant thanks!


Sandra, Frankrijk, augustus 2018

We received the world map a month ago. We love it!!! It seems so good in a black wall in the living room.


Debbie, USA, augustus 2018

The map is beautiful and I appreciate the customization. I can’t wait to hang it in our family room. It will be a fun yet dramatic wall decoration. Here is the map on our wall. Looks amazing!


Ans, Luxemburg, augustus 2018

Bij deze de beloofde foto van de wereldkaart. Ben er hartstikke blij mee.


Linda, Nederland, augustus 2018

Hartstikke bedankt voor de snelle service, het pakket is perfect op tijd binnengekomen en een groot succes. De wereldkaart is echt prachtig! Ook superleuk dat je er een handgeschreven felicitatiekaartje hebt bijgedaan!


Alan, Duitsland, augustus 2018

Heute ist die Weltkarte gekommen, vielen lieben dank, sieht sehr gute aus.


Kirsten, Nederland, juli 2018

Het heeft even geduurd, maar het resultaat mag er wezen (zie bijlage)! Nogmaals bedankt!


Linda, Nederland, juli 2018

Afgelopen vrijdag hebben wij de Wereldkaart XL mogen ontvangen. Uiteraard gelijk aan de slag gegaan om het op te hangen. De weg van het opvangen was al erg leuk. De puzzel om alles op het juiste plekje te hangen. Maar het eindresultaat was/is nog veeeeel leuker!!! Het staat echt fantastisch mooi aan de muur (zie bijlage). Zijn super blij met onze aankoop en nogmaals bedankt voor de goede service.


Elisa, Nederland, juli 2018

Alles is naar wens, hij staat prachtig. Krijg veel complimenten. Wat zo leuk is, mijn eetkamerhoekje is nu natuur-hout-thema, en de kaart draagt daar aan bij ! Bedankt en een fijne dag!


Tia, Engeland, juli 2018

Thank you so much for the magnetic world map, it arrived today and looks great! We can’t wait to put it on the wall 😊


Jania, USA, juli 2018

@paspartoet.nl 3D Map is finally up! Can you see how happy it makes me?! 🤗 #world #traveldreams #travel #map Thanks for helping love!


Joshua, Schotland, juli 2018

We have just received the islands and I don’t think I can put into words just how much I love them. They are absolutely beautiful. I can’t thank you enough for them. Thank you so much!


Judith, Nederland, juli 2018

Wat netjes dat jullie aankondigen dat de wereldkaart onderweg was! Gisteren is hij bezorgd en we zijn er zó ontzettend blij mee! Hij voldoet geheel aan onze verwachtingen! We hebben hem direct opgehangen, zie bijlagen. Ik vind jullie service fantastisch en zal jullie ook bij anderen aanraden. Nogmaals dank!


Petra, Duitsland, juni 2018

Wir haben die Weltkarte erhalten und letzte Woche verschenkt. Alles bestens. Meinem Mann gefällt sie sehr gut 🙂 Vielen Dank


Amber, Nederland, juni 2018

De wereldkaart is goed aangekomen! Helemaal geweldig vind ik hem! Dank jullie wel.


Virginie, Canada, juni 2018

We have received the map this week. All the pieces are in good condition and it seems just perfect 🙂 I am looking forward to install it on the wall this weekend! Thank you very much.


Gokhan, Duitsland, juni 2018

We have received the World map and fixed it onto our wall. There were no problems in delivery and installation. We fixed it onto our wall with adhesive tape and so far it has worked well. It looks great and we like it. Thank you for the follow up.


Marion, Nederland, juni 2018

De wereldkaart is goed aangekomen en na een middag plakken hangt hij, prachtig. Heel hartelijk dank!


Jannie, Nederland, juni 2018

Super snel levering door zeer vriendelijke mensen. Ze zijn erg behulpzaam en beantwoorden alle vragen die je hebt. Wereldkaart ophangen is best nog even een klus en bij ons braken er 2 dunne pootjes, deze worden zonder problemen nieuw opgestuurd. Wij zijn er erg blij mee!


John, USA, juni 2018

We hung the map on the wall at our church and it looks great. We have had many positive comments about it. I have attached a photo of the finished work. Thank you for all of your help on making this project a wonderful addition in our church.


Kelly en Stijn, Nederland, juni 2018

We zijn er zeker super blij mee! Super bedankt voor alles!!!


Tarra, Canada, mei 2018

We received the map and it is just what we hoped for. It arrived in excellent condition and it is the perfect feature for our office entrance. I have attached a photo for you.


Nina, Nederland, mei 2018

Alles is goed gegaan met de wereldkaart. Hij hangt en zijn er heel blij mee.


Guy, Belgie, mei 2018

De wereldkaart is goed aangekomen en voor ons is alles naar wens verlopen. Wij zijn blij verrast dat jullie hieromtrent navraag doen.
Wij zijn dus best tevreden klanten.


Tim, Duitsland, mei 2018

Alles bestens… sieht toll aus, siehe Anhang 😉


Daphne, Nederland, mei 2018

Wij zijn heel erg blij met onze wereldkaart! Hij hangt super mooi boven de bank. Elke dag komt er weer een lach op mijn gezicht als ik de kaart zie hangen, echt een pronk stuk 🙂 (zie foto’s) Heel erg bedankt voor de goede service en het leuke kaartje bij de bestelling.


Elleke, Nederland, mei 2018

Onwijs gelukkig met mijn wereld aan de muur. Moet wel zeggen dat het een klus was hem te monteren op de muur en wat beschadigingen opgelopen die we gelukkig hebben kunnen fiksen (puur eigen schuld, laten vallen) waar niks meer van te zien is . Onwijs blij dus!!!
nooit meer verhuizen haha 😉 zie bijlage voor de foto’s


Kristina, Duitsland, mei 2018

Die Karte hat uns erreicht und sie ist großartig! Vielen herzlichen Dank dafür!


Ursula, Duitsland, mei 2018

Die Weltkarte ist super, war ein Geschenk und hängt auch schon an der Wand, siehe Foto.
…und ich habe Ihre Daten an meine Freundin weiter geleitet, die ebenfalls Interesse an der Karte hat. Danke für die tolle Abwicklung


Alina, Duitsland, mei 2018

Die Karte ist bei mir angerufen und sieht sehr gut aus. Vielen Dank.


Tarra, Canada, april 2018

Our map has arrived and it is wonderful! Thank you so much for making sure we had it in great time.


Bas, Nederland, april 2018

De wereldkaart hangt prachtig en ze zijn er erg blij mee.


Jasmin, Duitsland, april 2018

Gestern haben wir die Weltkarte erhalten. Vielen Dank – sie sieht toll aus. Hier das Ergebnis 🙂


Roby, Luxemburg, april 2018

Our map arrived this morning, everthing worked well. Perfect service, thank you very much for your support all the way long. I have attached some pictures. Now we can start to explore the world 😉


Alex en Ingrid, Nederland, april 2018

We hebben de wereldkaart inmiddels hangen en zijn er erg blij mee, de beschrijving is duidelijk en compleet en makkelijk om zelf aan te muur te bevestigen. Wat wij erg prettig vonden was het persoonlijk contact en het kaartje wat toegevoegd was bij onze bestelling dat gaf ons een goed gevoel.


Karin, Nederland, april 2018

De wereldkaart hangt op zijn plek in Bram’s nieuwe huis. Zoals je ziet staat het fantastisch mooi en hij is er erg blij mee.
Wat een leuk persoonlijk kaartje had je erbij gedaan! Bedankt en we zijn er uiterst tevreden mee.


Austin, USA, april 2018

We received the XL World Map this last Friday in the mail. It is amazing! No damages during shipping. We are installing today.
Thanks so much for processing the order. We love it!


Annet, Nederland, april 2018

De kaart is goed aangekomen en hangt te pronken bij onze dochter op de muur. Zij zijn er erg blij mee. Hij is dan ook echt prachtig. Ophangen was een secuur werkje maar goed te doen.


Elisabeth, Nederland, maart 2018

Everyone loves the icons! Thanks for a great job!


Christophe, Frankrijk, maart 2018

Je suis très content de ma map monde c’est exactement ce que je voulais , merci beaucoup! Bonne continuation.


Ineke, Nederland, maart 2018

De wereldkaart is goed aangekomen en is zeker naar wens! We zijn er heel erg blij mee!
Het ophangen was nog een hele klus maar het is gelukt! Hartstikke bedankt voor de service en super dat je even informeert of alles goed is aangekomen.


Amelie, Duitsland, maart 2018

I received the map and it is perfect. It looks really great on the wall. Thanks a lot!


Niels, Nederland, maart 2018

Pakketje is aangekomen en inmiddels opgehangen. We hebben hem in de gang op een prachtig plekje waar we vaak langs komen. We zijn er erg blij mee !!


Domonique, USA, maart 2018

We received the map. It was very well cut and it looks beautiful on our wall. We attached an LED lighting system behind it, so it looks absolutely amazing. Thank you so much! Attached is a picture with a couple different color light settings for the map.


Marion, Nederland, maart 2018

De wereldkaart hangt en hij is prachtig! Ik ben er erg blij mee en ik wil jullie bedanken voor het maken van dit prachtige kunstwerk.


Andre, Nederland, maart 2018

De wereldkaart is in goede staat aangekomen en hangt inmiddels aan de muur, ik ben er erg blij mee.


Alison, USA, maart 2018

I received my map in perfect condition. It was sooo beautiful. My client loved it so very much. Thank you!! I’ll order from you again.


Quentin, België, maart 2018

Yes we received well the map! It is perfect. Thanks a lot.


Anke, Duitsland, maart 2018

Wir sind begeistert von der Weltkarte. Sie hängt bei uns im Flur, es war easy sie zu montieren. Hat alles super geklappt 👍👍👍


Cleo en Boban, België, maart 2018

Wij hebben de wereldkaart goed ontvangen! We zijn super tevreden!


Martin, Nederland, februari 2018

Erg blij met het resultaat!


Florian, Duitsland, februari 2018

The map is great! Many Thanks!!


Jurgen, België, februari 2018

Ik ben zeer tevreden over de wereldkaart en is een echte eye-catcher in de woning!
De enige opmerking die ik had was dat de schroeven iets te kort waren waardoor dat de bevestigingsblokjes moeilijk of niet te bevestigen waren aan de muur doordat de schroef niet diep genoeg in de muurplug ging. Daarom heb ik zelf iets langere schroeven gebruikt.


Monique, Nederland, februari 2018

De wereldkaart is veilig aangekomen en ziet er prachtig uit. Hij hangt, maar was nog wel een dingetje. Misschien kunnen jullie de gaten iets dieper maken, zodat je voelt dat ze erin vallen. Maar hij hangt prachtig. Bedankt voor de services. Daar wordt een mens blij van.


Suzan, Nederland, februari 2018

We hebben alles goed ontvangen en alles is naar wens. Het was een leuke verrassing voor de verjaardag van mijn vriend!
Het heeft even geduurd totdat we tijd hadden om de kaart op te hangen. Maar het is gelukt en bij deze ook een paar foto’s.
Het monteren was trouwens ook erg gemakkelijk en duidelijke instructies! Hetgeen wat langer duurt is het wachten op de lijm hard is 😉 Heel erg bedankt en we gaan hier zeker lang plezier van hebben!


Angelique, Duitsland, februari 2018

Sieht ganz toll aus, ein echter Hingucker, Kauf und Versand alles top


Natascha, Nederland, februari 2018

Ik heb de wereldkaart ontvangen ziet er heel mooi uit. Hij hangt, was wel ff puzzelen maar het resultaat is super. We hebben de kleine eilanden op de muur geplakt we hebben geen gladde muur dus de kleine afstandhouders bleven niet goed vastzitten. We zijn er echt super blij mee.


Roy en Imke, Nederland, januari 2018

Gistermiddag mochten we de lijsten en de kaart in ontvangst nemen, wauw! Echt heel mooi. We zijn direct aan de slag gegaan met het ophangen van de kaart en de lijsten. Blij met het resultaat. Bedankt voor de goede service!


Cheryl, USA, januari 2018

We love our map! Here is a photo of it.


Femke, Nederland, januari 2018

Het heeft even geduurd, een jaar om precies te zijn, maar we zijn inmiddels verhuisd en de wereldkaart hangt (zie foto)! Hij staat echt heel mooi boven de tafel, een echte blikvanger. We zijn er heel blij mee!!


Jim, Australië, januari 2018

Beautifully constructed world map. Delivered within a very reasonable timeframe ( considering the length of the world it travelled to us ) with fantastic follow up and lovely note from its creator, contained within the parcel. Map takes pride of place on our living room wall.


Jay, Nederland, januari 2018

Alles hangt inmiddels op zijn plaats. Het is erg mooi, ben er super blij mee. Zal jullie ook zeker aanbevelen wanneer iemand een wereldkaart wil hebben. Bedankt voor de goede, snelle en persoonlijke service!


Anita, Engeland, januari 2018

It is simply amazing!!!!! We can’t stop looking at it!


Andreas, Duitsland, januari 2018

Top Qualität, sehr gute Verarbeitung und einfacher Aufbau.


Greet, België, januari 2018

Dank je wel! De kaart is aangekomen, misschien best nieuwe plastic zakjes kopen voor de pluggen en vijzen ed. Want dat was gescheurd en bijgevolg alles los in de doos. 😉. Na wat puzzelen en vloeken hangt hij mooi tegen de muur 👍😃.


Stephanie, België, januari 2018

De wereldkaart is goed toegekomen en geïnstalleerd mbv de duidelijke instructies. Nu nog elke dag heel tevreden als ik het zie ophangen in mijn hal en ook al veel complimenten over gekregen. Dankjewel voor de wereldkaart en de goede service!


Niels, Nederland, januari 2018

De kaart is in goede orde ontvangen en hangt ook inmiddels. Hij ziet er goed uit en we zijn er erg blij mee.
Zie de foto hieronder. Bedankt voor de moeite!


Natalia, Oostenrijk, januari 2018

Vielen Dank für die wunderschöne Weltkarte! Ich bin begeistert! Die Karte war gut verpackt, Kommunikation ausgezeichnet und die Lieferung erfolgte früher als vereinbart. Tolle Arbeit!


Kenny, België, januari 2018

De kaart is goed aangekomen en was zeker naar wens.


Melvin, Nederland, januari 2018

Na het bestellen van de door ons gewenste muurversiering, hebben wij een erg mooie en gedetailleerde wereldkaart ontvangen. De wereldkaart was goed verpakt en met vakwerk behandeld. Na een tweetal uurtjes plakken en meten hangt de wereldkaart eindelijk. Ook ik, als a-technisch persoon, ben uit de beschrijving gekomen en ben uiteindelijk trots op het aanzicht op onze muur. Wij zijn blij met onze keuze voor Paspartoet.nl


Dennis, Nederland, januari 2018

Wij zijn erg tevreden over de kaart, hij is goed aangekomen en erg mooi (zie foto). Enige minpuntje was het monteren van het Eurazië continent, dit ging erg lastig en de uitsnedes leken niet helemaal goed. Uiteindelijk toch gelukt hem te plaatsen.


Tiziana en Angelos, Duitsland, januari 2018

Finally we had the time to put the map on the wall. Now we send you some new sample pictures for your websites. The colour is great.
Thank you very much for your kind contact.


Markus, Duitsland, januari 2018

Delivery in time, great and fast E-mail support. The Map at the Wall looks beautiful!!


Jeroen, Nederland, januari 2018

Het pakket is goed aangekomen! De kaart hangt al in mijn woonkamer, hij is echt super mooi geworden, duidelijke beschrijving ook.
Bedankt daarvoor, jullie maken echt een topproduct!


Amrita, Canada, januari 2018

I just received the map. Thank you!


Andreas, Duitsland, januari 2018

Vielen Dank für die tolle Ware!!


Lisanne, Nederland, januari 2018

De wereldkaart is in goede orde en compleet ontvangen. Ik ben er tot nu toe heel erg blij mee, het is precies waar ik op had gehoopt.
Hij hangt nog niet aan de muur, maar de meegeleverde instructie ziet er duidelijk uit. Bedankt!


Myriam, België, januari 2018

Wij hebben zojuist de wereldkaart goed ontvangen! We zijn heel tevreden met het resultaat, en met de service! Hartelijk dank!


Laurine, Nederland, december 2017

Vorige week is onze wereldkaart aangekomen. Ik wilde je even laten weten dat we er heel erg blij en tevreden mee zijn. Het was even een klus om m op de muur te krijgen, maar het resultaat mag er zijn. Ik stuur even een foto mee.


Manon, Frankrijk, december 2017

I just received the map, it is wonderful! I can’t wait to see it on the wall! Thank you so much, a great Christmas present 😉


Maartje, Nederland, december 2017

Gisteren de wereldkaart ontvangen, en we zijn er reuze blij mee! Nog mooier dan verwacht. Alles in goede orde ontvangen. Komend weekend gaan we hem proberen op te hangen 🙂 Ontzettend bedankt voor het meedenken, de service en natuurlijk het mooie product.


Caja, Nederland, december 2017

We hebben de wereldkaart gekregen en hij hangt erg mooi! Super blij mee.


Verena, Duitsland, december 2017

Vielen Dank für die tolle Weltkarte! Wie lieben sie wirklich sehr!!! Anbei ein Bild!


Freddy en Marjolein, Nederland, december 2017

Bedankt voor de mooie wereldkaart die jullie voor ons hebben gemaakt. Het was goed te monteren! Hij hangt prachtig. Ook bedankt voor de goede service!


Elin, Nederland, december 2017

Hij hangt! Dank jullie wel! Hij is super mooi


Mirjam, Nederland, december 2017

Ik wilde je nog even laten weten dat wij de wereldkaart dit weekend kado hebben gegeven en mijn vader vond het geweldig. Veel complimenten gekregen van vrienden en familie. Een top kado.
Heb jullie website aan velen doorgeven en over de goede service verteld.


Caro en Roel, Nederland, december 2017

Wereldkaart als gastenboek voor het huwelijk. Het was zeker een mooie dag!
Bijgaand een foto van ons gastenboek.


Leonie, Nederland, december 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en we zijn er heel blij mee. We moeten de kleine eilanden nog monteren en dan hangt hij.
Heel erg bedankt!


Christian, Duitsland, november 2017

Ich habe die Weltkarte erhalten und Sie ist genauso wie ich mir es vorgestellt habe. Sie sieht echt toll aus, hat eine super Qualität und ist ein echter Blickfang ich bin begeistert. Vielen dank für den super Kundenservice.


Marielle, Nederland, november 2017

We zijn erg tevreden over onze wereldkaart. Hij staat erg mooi op de antraciet muur bij de entree van ons kantoor. Om je een indruk te geven heb ik een fotootje bijgevoegd. Bedankt en we weten je te vinden voor de volgende keer☺


Serman Brands, USA, november 2017

Looks amazing in our office. We love the products and its very high quality. Great customer service. Thank you!


Barbara, Italië, november 2017

We received the map, it is amazing, we love it! Many thanks


Louis, Nederland, november 2017

Het had wat voeten in de aarde om de kaart op de muur te lijmen maar wat een resultaat! Ben heel blij.


Joke, Nederland, november 2017

De wereldkaart hangt inmiddels al enkele weken met veel plezier hier aan de wand! Hij is volledig naar wens geworden! Dank voor de goede service!


Marco, Nederland, november 2017

De wereldkaart hangt inmiddels op! Bedankt!

Kathleen, Nederland, november 2017

De wereldkaart hangt. Echt super mooi! Ik ben er heel erg blij mee. Bedankt voor de goede en vriendelijke service!


Martin, Nederland, november 2017

De wereldkaart hebben wij ontvangen. We zijn er heel erg blij mee.


Bridget, USA, november 2017

Ordered the rosewood stained XL map. It looks amazing on our wall. Be careful to put the wall mount pieces exactly in the center of their marks or it won’t fit. One of the euroasia mounts is slightly off so it doesnt sit perfectly but you can’t tell and still holding up well. We’re very very happy with it. It’s wonderful. Met all of our expectations. Thank you!


Heleen, Nederland, oktober 2017

Wij hebben de wereldkaart ontvangen en hij hangt. We hebben de magneten met buddies erop geplakt en dat werkt prima. We vinden het erg mooi!


Carla, Duitsland, oktober 2017

Es ist eine sehr schöne Weltkarte. Sie passt sehr gut an unsere Wand und ist ein Hingucker. Die Lieferung erfolgte schneller als voraus gesagt und die Weltkarte war gut verpackt. Die Montage war einfach auf Grund der mitgelieferten Schablone , trotzdem dauerte es seine Zeit. Wir haben Magnete unter die einzelnen Erdteile und auf die Abstandshalter geklebt, so dass die Teile wieder abnehmbar sind und hinter die Erdteile haben wir eine Beleuchtung befestigt. Sieht toll aus. Ganz nett war auch die persönlich geschriebene kleine Karte, die in der Sendung lag. Danke.


Corinne, Zwitserland, oktober 2017

Sehr schöne Weltkarte. Es ist zu beachten, dass man sehr viele Löcher in die Wand bohrt, aber es lohnt sich 😉


Diana, Nederland, oktober 2017

Alles naar wens. De kaart hangt!


Gerda, Duitsland, oktober 2017

Die Karte haben wir erhalten. Nun müssen wir es nur noch an die Wand bringen – wenn wir mal Zeit finden :))
Allerdings finde ich das Holz etwas rau and der Oberfläche.. Vielen Dank für alles und den wahnsinnig guten Support 🙂


Pieteranne, Nederland, oktober 2017

Hallo Allen, de wereldkaart is vanmiddag bij ons aangekomen. Wij zijn zeer te vrede over de kwaliteit en de kleur. Daarom willen wij u bedanken voor de goede zorgen.


Rob, Nederland, oktober 2017

De wereldkaart is zeer goed ontvangen. Hij ziet er ook heel netjes uit, waarvoor dank.


Miranda, Nederland, oktober 2017

Wij zijn helemaal tevreden en er super blij mee.


Fiona, Engeland, oktober 2017

I did receive it, and it’s exactly as I wanted. I finally got it up last week and am really pleased with how it looks – please see attached image. Many thanks.


Wendy, Nederland, oktober 2017

De wereldkaart is zeker naar wens. Hij hangt erg mooi tussen mijn interieur. Ik ben er zo blij mee en kijk er iedere dag met veel plezier naar, nogmaals bedankt!


Martijn, Nederland, oktober 2017

Wij zijn erg blij met de wereldkaart, vonden hem gemakkelijk te monteren met de mal en beschrijving. Met anderhalf uur helemaal klaar.
Hadden alleen Australië op zijn kop hangen😁 Nog bedankt voor de service!


Orest, België, oktober 2017

Everything is fine. Great map!


Michaël, Nederland, oktober 2017

De wereldkaart is goed ontvangen. Bedankt voor de goede service en het kaartje. Een zeer tevreden klant 😉


Nicole, Nederland, oktober 2017

We hebben de wereldkaart ontvangen. Ziet er prachtig uit!


Mario, Duitsland, oktober 2017

Ich habe die Karte erhalten und alles ist bestens! Material: super! Verarbeitung: super! Montage: ganz leicht!
Ich habe heute nochmal eine Karte für meinen Freund bestellt, da er so begeistert war und auch eine haben möchte.


Godelieve, België, oktober 2017

De wereldkaart hangt met succes aan de muur. We hebben alles geplakt met contactlijm, het was een beetje puzzelen maar goed gelukt. Het donkere wengé contrasteert mooi op de groene muur, we hadden de kaart wel wat hoger kunnen bevestigen zodat die niet zo kort boven de pc hangt maar ja, alles moest aan de kant (meubels) en zodoende hadden we niet zo’n goed zicht enkel met de papieren sjabloon op de muur. We kregen al complimenten en hebben jullie website adres vandaag doorgegeven aan een bewonderaar, een collega gids van mijn man.
Wij zijn dus heel blij met de wereldkaart en het resultaat.


Geert, België, oktober 2017

De wereldkaart is geleverd en alles is in orde. Dank.


Diana, Oostenrijk, oktober 2017

We have received the world map and it looks fantastic!


Arjan en Marieke, Nederland, september 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en hangt inmiddels. Formaat en kleur zijn helemaal goed, we zijn er erg blij mee! We krijgen ook veel positieve reacties! Heel veel dank voor jullie advies! En veel succes met jullie bedrijf!


Mario en Miriam, Nederland, september 2017

Alles in goede orde ontvangen en opgehangen. Resultaat mag er wezen. Erg mooi geworden. We zijn erg tevreden.


Richard, Nederland, september 2017

Ik heb de wereldkaart compleet ontvangen en ziet er goed uit! Dank je wel! Attached het eindresultaat. Ben er erg blij mee!!


Emma, Nederland, september 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en wij zijn heel erg blij mee.


Achim, Duitsland, september 2017

Thank you very much for your quick delivery. We really do like the wooden map – it’s perfect. Attached please find a photo of the wooden map at our offices. We like it very much !!


Emily, USA, september 2017

We received the world map a week or two ago, and it looks great! We’ve haven’t had time to install it (so I may have a question or two then), but other than that, I think it looks perfect.Thanks for your work!


Gundel, Duitsland, september 2017

The map has arrived on time to decorate our new office with this for the launch party.
It was a bit of a hassle to bring it to the wall, but now that it´s on it looks GREAT!
Thanks so much!


Miriam, Duitsland, september 2017

I received the map and it’s great! Thank you!


Roy, Nederland, september 2017

Prima geleverd en zeer tevreden over de wereldkaart!


Kevin, Nederland, september 2017

Vandaag de wereldkaart in goede orde ontvangen. Alles ziet er netjes uit. Het is mooi gelukt.


Jan en Doetie, Nederland, september 2017

Alles is naar wens! hij hangt al aan de muur en iedereen vindt hem prachtig! Dank je!


Paul, USA, september 2017

We received the piece, followed the instructions, and were very pleased with the results. Thank you for making this (giraffe), and for the follow-up!


Laura, Duitsland, september 2017

Die Weltkarte ist einfach nur super! Gut gemacht und sieht richtig toll aus. Nur zum aufhängen braucht man etwas Geduld und Fingerspitzengefühl. 🙂


Dominik, Duitsland, augustus 2017

The world map just arrived and looks fantastic 🙂 Thanks for the quick production and the excellent customer service.


Danny, Nederland, augustus 2017

De kaart is goed aangekomen en hangt nu schitterend aan de muur! Hij is absoluut in de smaak gevallen! Dank voor de goede zorgen.


Sanne, Nederland, augustus 2017

Mijn wereldkaart is goed binnengekomen en is bevestigd op de muur, ben er erg blij mee! Bedankt voor de goede service.


Kees, Nederland, augustus 2017

Het hangt van fantastisch. Zie foto’s in bijlage.


Ricardo, Portugal, augustus 2017

We well received the map, it’s really beautiful. We attached the photo of the map in our lounge, the OMNI Handling VIP Lounge at Lisbon International Airport. Thank you again for the great work.


Loes, Nederland, augustus 2017


Ellen, Nederland, augustus 2017

De wereldkaart is fantastisch!! Krijgen veel complimenten over de kaart en de montage was vrij gemakkelijk.
Het resultaat met de patrol muur is geweldig! Nogmaals, wij zijn echt heel blij met deze wereldkaart!


Sol & Pelle, Denemarken, augustus 2017

The parcel has arrived and everything is in order. The map is now hanging neatly on our wall :).
Must say that we were pleasantly surprised to find that even screws and rawplugs were included in the package. Nice touch!


Cédric, België, augustus 2017

Product exactly as described. Very well manifactured. SUPERB communication and excellent shipping. Would definitely recommend! Thanks again!


Harriet, Engeland, augustus 2017

Just put up my map- love it thank you. Excellent service and excellent quality.


Michel, Nederland, augustus 2017

De wereldkaart is goed aangekomen! Hij was goed verpakt. Hij is erg mooi, zie foto:)


Esther, Nederland, augustus 2017

De wereldkaart is in goede staat ontvangen. Fijne instructie om het op te hangen. Dit is het eindresultaat.


Ria, Nederland, augustus 2017

Het heeft even geduurd maar de werelddelen hangen aan de muur.
Prima beschrijving erbij, blij met het eindresultaat.


Marlies, België, juli 2017

De wereldkaart is inderdaad goed aangekomen en we zijn er helemaal verliefd op.
Ik stuur in bijlage een foto door van waar ze nu hangt in onze woonkamer.
Alvast bedankt voor de snelle en persoonlijke service!


Mireille, Nederland, juli 2017

Ja hoor de wereldkaart ontvangen en opgehangen. Wat is hij prachtig!!! Ben erg blij met deze kleur en de instructies zijn duidelijk. Ik dacht eventjes ‘mijn hemel wat een project!’ 🙂 Wij hebben ervoor gekozen om alles te plakken met montagekit en dat ging perfect. Het grootste stuk, Europa/Azië was wel uitdaging maar…ook dat hangt. Absoluut prima te doen allemaal. Leuk ook dat handgeschreven kaartje erbij. Bedankt!!!


Faizhel, Nederland, juli 2017

Wereldkaart hangt, helemaal geweldig.
Zijn zeer tevreden… erg blij mee.
Nogmaals bedankt…


Truus en Frans, Nederland, juli 2017

Zojuist de kaart ontvangen, ziet er echt heel mooi uit. Nu nog opplakken, Stiekem al een stukje op de muur gehouden. Kleur staat erg mooi.
Zal je foto sturen zodra we klaar zijn. Helemaal gelukt. Vandaag opgeplakt en we zijn er zo blij mee. Thanx!


Debbie en Richard, Nederland, juli 2017

Hierbij een foto van het eindresultaat. We zijn er heel erg blij mee! Nogmaals bedankt voor jullie hulp bij het uitzoeken en de fantastische service!


Hallie, USA, juli 2017

Thought you may enjoy 😋


Moniek, Nederland, juli 2017

Hebben de wereldkaart in goede staat ontvangen en afgelopen zaterdag opgehangen. Met de bijgevoegde mal verliep het heel soepel.
Hartelijk dank en we gaan jullie zeker aanbevelen.


Nina, Duitsland, juli 2017

We are very happy with the map and it looks great. Here you have the pictures of the end result, the beautiful worldmap 🙂
Thanks again!


Sarah, Nederland, juli 2017

Ontzettend bedankt voor de snelle service en wat een leuk kaartje in de doos! Het cadeau was voor mijn partner en hij is er heel erg blij mee!


Niels, Nederland, juli 2017

De wereldkaart hangt! Ik heb geen schroeven gebruikt, enkel met kit en dat werkt prima. De gaten in de wereldonderdelen (met name die met meerdere gaten) en cilinders komen heel nauw, dat is wel millimeter-werk. De instructie zelf was helder en het vel werkt prima. Gelukkig paste alles bij mij in elkaar en ik ben er onwijs blij mee. Zie de foto’s voor het resultaat.


Jenna, Duitsland, juli 2017

Die Weltkarte ist angekommen. Sie ist wunderschön. Vielen Dank. Wir sind sehr zufrieden.


Pauline, Nederland, juni 2017

Ik heb de doos opengemaakt en de wereldkaart ziet er zo door het plastic heel goed uit!! Ik hoop dat zij hem ook mooi vinden!


Mostafa, Nederland, juni 2017

De wereldkaart is SUPER!


Marieke, Nederland, juni 2017

Zoals je op de foto’s kan zien, is de wereldkaart gearriveerd en geplaatst op de muur. Nogmaals bedankt!


Daniel, Nederland, juni 2017

Wij hebben de wereldkaart goed ontvangen en is inmiddels al bevestigt aan de muur. Het ziet er goed uit en krijgen een boel positieve reacties. Nog hartelijk bedankt dat ook het eiland Mauritius is meegeleverd.


Fathaya, Nederland, juni 2017

De wereldkaart is gister binnengekomen. We zijn onder de indruk van hoe de kaart eruit ziet, de ophang-instructies en de persoonlijke afwikkeling (kaartje+mails). Hartelijk dank!


Johan, Nederland, juni 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en door het sjabloon heel makkelijk te monteren. Ik ben heel tevreden met het resultaat. Een eye catcher waar ik al veel positieve reacties op heb gekregen.


Ben en Mia, Nederland, juni 2017

Ja was grote verrassing (red: cadeau voor Ben), erg blij mee! Met hulp van onze zoons opgehangen. Was wel even een werkje maar mooi resultaat. Wij hebben niets geboord maar geplakt.


Peter, Nederland, juni 2017

De wereldkaart hangt en is zeker naar wens! Dank jullie wel voor de goede service!


Nathalie, België, juni 2017

De wereldkaart is tijdig aangekomen. Het was een super cadeau. Ondertussen hangt ze mooi aan de muur. Heel erg bedankt!


Bente, Nederland, juni 2017

Wij hebben de wereldkaart de dag na verzending ontvangen. Hij hangt nu prachtig in onze woonkamer en het was echt de eyecatcher met onze housewarming. We hebben veel positieve reacties gehad! Bedankt nog voor de geweldige service!


Obbe, Nederland, juni 2017

Alles is prima verlopen. De wereldkaart was mooi op tijd en onze zoon was er erg blij mee. Dank voor de goede zorgen.


Rob, Nederland, juni 2017

Wij hadden een wereldkaart 160×80 met landgrenzen in kleur Palissander besteld. De kaart werd netjes binnen 3 weken geleverd en was goed verpakt. Met het bijgeleverde sjabloon was het vrij gemakkelijk om de afstandhouders op de muur te bevestigen. Wij hebben ervoor gekozen om alle afstandhouders met montage kit op de muur te zetten wat zonder problemen verlopen is. Na een dag konden de landen bevestigd worden, wederom met montagekit. Wij zijn erg blij met het resultaat en gaan hier zeker nog jaren plezier van hebben.
Bedankt en we hebben jullie al aangeraden bij vrienden en familie 🙂


Julie, USA, juni 2017

We Love the world map!!! Perfect in our guest bedroom… Thank You.


Pieter, Nederland, juni 2017

De wereldkaart is goed aangekomen, en hangt ondertussen met montage kit aan de muur. Wij zijn er blij mee.


André, Nederland, juni 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en hangt al een paar weken. Het ophangen had wat voeten in de aarde, omdat onze muur niet helemaal glad is. Bovendien braken er een paar houten bevestigingspinnetjes, zodat we met extra montagekit hebben moeten werken. Het ophangsysteem zou eigenlijk handiger moeten kunnen (metalen pinnen/haakjes/beugeltjes?). Je kunt het dan ook makkelijker verhuizen en ophangen (drogen vd montagekit) kost dan minder tijd. Verder niets dan lof over levering en afwikkeling.


Ellen, Nederland, mei 2017

De kaart hangt prachtig! Alleen maar blije mensen.


Paulien, Nederland, mei 2017

Erg blij met onze xl wereldkaart met landsgrenzen! Bedankt voor de persoonlijke en goede service.


Niek, Nederland, mei 2017

Het ziet er geweldig uit! Het was even wat werk om hem te bevestigen, maar het is gelukt met montagekit. Ik heb een foto bijgevoegd hoe het eruit ziet! 🙂


Natasja, Nederland, mei 2017

We hebben de wereldkaart ontvangen. Erg blij mee. Het was wel even een gedoe met ophangen i.v.m. het lijmen. Maar hij hangt en het resultaat mag er wezen. 🙂


Holger, Duitsland, mei 2017

Ich bin sehr zufrieden. Karte ist sehr gut verarbeitet und wurde gut verpackt fristgerecht geliefert. Die rege Kommunikation mit Paspartoet.nl war vorbildlich und ich musste nie lange auf Antworten warten. Habe mit LED-Streifen eine Hintergrundbeleuchtung gebastelt und die Karte mit starken Scheibenmagneten aufgehängt. Mit der mitgelieferten Bohrschablone war das kein Problem. Bin sehr stolz auf das Ergebnis – ist ein toller Hingucker.


Wendy, Nederland, mei 2017

De wereldkaart is prachtig, helemaal goed aangekomen. We zijn er heel erg blij mee.


Elrick, Nederland, mei 2017

Kaart hangt! We zijn er erg blij mee!!


Mieke, Nederland, mei 2017

De landkaart is in goede staat aangekomen. Hij hangt, geweldig! Mijn man was inderdaad blij met zijn kado. Het past gewoon bij hem.
Een aanwinst voor onze huiskamer.


Michel, Nederland, mei 2017

De kaart is prima aangekomen en we hebben hem gister kunnen uitpakken! Echt heel mooi, de kleur is perfect, net zoals we verwacht hadden!
Gaat een mooie plek aan onze muur in de woonkamer krijgen! We gaan tevens de stukjes gebruiken om hem een stukje van de muur te bevestigen.
Bedankt voor de goede service. Zie hier het eindresultaat :-)! Super blij mee, de kleur is zo mooi op de muur! Nogmaals bedankt voor de fijne service!


Gaylene, Verenigde Staten, mei 2017

We FINALLY got our wall done. I have received so many compliments and by far it is my favorite wall throughout our whole church building.


Ron en Yvonne, Nederland, mei 2017

Onze wereldkaart is zojuist afgeleverd. Het pakket is goed afgeleverd. De keuze in rustiek grenen komt erg goed uit bij ons interieur. Toch spannend als je iets digitaal besteld. Onze ervaring is dat onze bestelling met zorg is behandeld en afgehandeld. Alles is dus naar wens verlopen.


Russell, Engeland, mei 2017

We received the map and have it mounted on the wall. Very happy with it. Thank you very much.


Peter, Nederland, mei 2017

Bedankt voor de mooie wereldkaart staat perfect in ons nieuwe aanbouw! Het was even een klusje om op te hangen maar met het bijgeleverde sjabloon was het goed te doen!


Marsella, Nederland, april 2017

We hebben de wereldkaart keurig ontvangen en inmiddels hangt ie. Het ging gemakkelijk met de prima gebruiksaanwijzing. Super blij mee en kunnen we hier nog jaren van genieten. We hebben er inderdaad verlichting aan de bovenkant ingemaakt. Gewoon om wat extra sfeer te creëren. Mooi hè! Wij zijn er heel blij mee en het is precies geworden zoals wij het bedacht hadden. Hartelijk dank voor de vriendelijke service ik zal jullie van harte aanbevelen bij familie en vrienden.


Ruud, Nederland, april 2017

De wereld is gisteren bij ons binnengekomen. Hij is heel erg mooi en hangt super strak. Zie bijgesloten foto.


Natalie, Nederland, april 2017

Looks great and excellent service and communication throughout. Here the final pictures. I’m really happy with the result and the effect of the light. Thanks so much for the beautiful product and good service.


Jan Willem, Nederland, april 2017

We hebben de wereldkaart in de woonkamer een plekje gegeven. Hij is prachtig geworden en we zijn er erg blij mee!


Roy, Nederland, april 2017

Het pakket is goed aangekomen en het is werkelijk een aanwinst voor de wand. Hartelijk dank. Bij deze een foto van de wereldkaart.


Anna en Joao, Zwitserland, april 2017

We received our map even faster than we expected. Thank you for that! It took some time for us to put it on the wall but in the end the result was amazing. It perfectly fit in our living room. As a proof I attache a picture of it. Thank you for it!


Femke, Nederland, april 2017

We zijn zeer tevreden! Hangt al te schitteren aan de muur. We hebben alleen spijt dat we toch niet een maat groter hebben besteld 🙂


Antonino en Cecile, Italië, april 2017

Yes we got the map and it is perfect! exactly like we wanted it….thanks a lot!


Rob, Nederland, april 2017

Alles prima ontvangen en hij is inmiddels geplaatst.


Nick, Nederland, april 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en hangt inmiddels in onze keuken. Hij is prachtig, echt een eye-catcher! Het ophangen van de grotere delen met pluggen ging eenvoudig, de kleinere delen waren lastig te bevestigen aan de muur met montagekit; uiteindelijk bleek secondelijm beter te hechten, maar het blijven kwetsbare delen. Bedankt voor jouw hulp bij het uitzoeken van de juiste kleur!


Bernhard, Oostenrijk, april 2017

Today we received the worldmap. It looks awesome. Thank you soooo much!! And thank you for the nice card.
We installed it on a backpanel with led-lights. The world map is really great!! We love it.


Ed, Nederland, april 2017

Helemaal tevreden, ziet er erg goed uit.


Océane, Frankrijk, maart 2017

The wood map is fabulous! It looks perfect in my parisian flat, and everyone loves it. The quality of the map is very good, and it is actually quite easy to put on the wall. Thanks a lot Bianca for all your advices, and for being so helpful and friendly.


Yan, USA, maart 2017

I did receive the XXL world map and it looks amazing. See pic attached. Thanks again for the excellent work! Looks great in my office. Great focal point for an office!


Elisa, Nederland, maart 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en hij hangt er super mooi bij! Wij zijn er echt ontzettend blij mee 😊. Hartstikke bedankt voor de goede service! Hierbij een foto van onze kaart, staat mooi he?!


Marloes, Nederland, maart 2017

De bestelling is goed aangekomen en de wereldkaart hangt te pronken in mijn kantoor (zie bijgaand). Veel succes met jullie bedrijf.


Remko en Liane, Nederland, maart 2017

De wereldkaart is goed aangekomen! Hij is fantastisch! Zeer vakkundig ingepakt en goed beschermd voor beschadigingen. Wij zijn zeer tevreden! Dank jullie wel.


Chris, Nederland, maart 2017

Bedankt voor de goede service, inmiddels hangt hij prachtig bij ons in de woonkamer! Zie bijgevoegd. Het ophangen is wel een werk zeg, jemig .. maar goed, hij hangt! Bedankt.


Deeanne, Australië, maart 2017

I received it and I love it!!!!!! Thank you so much 👍


Amy, Canada, maart 2017

We have received the map and it is hanging in the living room. We are very pleased with it 🙂 Thank you


Bram, Nederland, maart 2017

Ik heb vandaag mijn wereldkaart gekregen en was erg enthousiast. Hij zag er erg mooi uit. Ik ben er erg blij mee!
Bedankt voor de goede service!


Jacqueline, Nederland, maart 2017

Alles was perfect. Mooi op tijd binnen. Een lieve persoonlijke felicitatie ☺️. Kon niet beter. De volgende dag heeft mijn zoon de kaart direct opgehangen. Ik stuur een foto mee. Nogmaals hartelijk dank.


Jessica, Canada, maart 2017

I received the map and everything is fantastic! Thank you 🙂


Antoon, Nederland, maart 2017

Pas nu hebben we de kaart op kunnen hangen en hij is prachtig. Bedankt voor je charmante begeleiding.


Gertie, Nederland, maart 2017

Ik wilde voor in mijn nieuwe huis heel graag een wooden world; evenals dat ik dacht dat mijn beste vriendin dit ook in haar gerenoveerde huis zou willen! Ik het bekokstoofd en na overleg met een paar stellen degene besteld die ik het mooist vond (en mijn beste vriendin hoogstwaarschijnlijk ook). Ik het ingepakt en de stellen kwamen me ophalen; hadden ze bier en lekkers en noem maar op bij + het aankoopbedrag; was het 1 grote verrassing dat ik deze van mijn vrienden heb gekregen! Haha zo bizar maar onwijs gaaf! Dit weekend hebben we hem met z’n allen gemonteerd en hij is zo gaaf geworden! Echt ik vind hem fantastisch! In de bijlage een mooie foto. Super bedankt voor de service en voor jullie prachtige product.


Chad, USA, maart 2017

Took while to finally get around to installing it, but we love it! Thanks!


Kaei, Nederland, maart 2017

De wereldkaart is fantastisch, complimenten voor de kwaliteit hij hangt heel erg mooi. De instructies waren heel duidelijk en ook niet heel moeilijk. Dank je wel!


Litania, Nederland, maart 2017

We willen jullie even laten weten dat de wereldkaart hangt. Bevestiging ging zonder problemen en we zijn superblij met het resultaat. Echt gaaf. Veel positieve reacties al. En, grappige bijkomstigheid, altijd gespreksstof!


Leda, USA, maart 2017

It came out perfectly! It’s beautiful and we have received so many wonderful comments from everyone. Thank you very much! We love it!


Cecile, Italië, maart 2017

We got the map and it is perfect! exactly like we wanted it….thanks a lot!


Maaike, Nederland, maart 2017

Het pakket is goed aangekomen en zijn er heel blij mee!


Gerald, Oostenrijk, maart 2017

The world map has arrived uninjured with me. She is beautiful and we will surely have lots of fun with it, thank you.


Christof, Duitsland, maart 2017

Die Karte karte ist angekommen und genau so wie ich sie mir vorgestellt habe. Gute und durchdachte Arbeit, Top!


Esmee, Nederland, maart 2017

Hartelijk dank voor de wereldkaart. We hebben deze netjes ontvangen en inmiddels hangt de kaart aan de muur. Het ophangen ging eenvoudig met de mal. Hij ziet er erg mooi uit en de kleur is precies zoals op de foto, we zijn er heel blij mee! Bedankt voor de persoonlijke touch!


Kevin, Nederland, maart 2017

Wij zeer blij met de wereldkaart. Echt een super product. Nogmaals bedankt.


Suzan, Nederland, maart 2017

Leuk nieuws, de wereldkaart hangt!!! En hij is super mooi zeg, we zijn er heel erg blij mee!! We krijgen van vrienden en familie al ontzettend leuke reacties; iedereen vind het super mooi en origineel en er zijn reacties gevallen als : wauw!! dat wil ik ook!
De kleur is ook perfect, past heel mooi bij de rest van de meubels!
Kortom, we zijn er echt super blij mee en is nog mooier geworden dan we hadden voorgesteld. Nu is ons huisje samen echt helemaal af!!
Echt een aanrader deze wereldkaart! En jullie belangstelling en service is ook echt hartverwarmend!
Ik ga jullie zeker aanbevelen bij belangstellenden. Nogmaals dank voor je geweldige service!


Eva, Nederland, maart 2017

Het is gelukt met ophangen en meer dan naar wens!


Torsten, Duitsland, februari 2017

I received my world map on February 11th. The world map is perfect many thanks.


Coco, Canada, februari 2017

I installed the map – the map looks good! The overall installation is easy, but the smaller pieces, #1, 2 and 4 are harder to fix them on wall. It took longer to install for the smaller pieces. Thank you!


Hanny, Nederland, februari 2017

Zoals beloofd een foto van de wereldkaart en het voelt alsof hij er altijd heeft gehangen 😀
Ben er heel blij mee 👍


Anny, Nederland, februari 2017

Wereldkaart als cadeau gegeven voor de 25ste verjaardag van onze zoon. Wat een verrassing en wat was hij er superblij mee!
Prachtige eyecatcher aan de muur in hun nieuwe huis. Bianca dankjewel voor de geweldige service! TOP!!!!


Saskia, Nederland, februari 2017

De wereld kaart is in goede staat aangekomen en na wat strubbelingen hangt hij. We hadden wat moeite met de eilandjes. maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en zijn we er ontzettend blij mee.


Krystal, USA, februari 2017

My husband and I fell in love with this map as soon as we both had seen it! Bianca made the process so easy and because of other reviews I trusted her judgement on what would look best. I sent a picture of our foyer and we were provided mock ups regarding sizing, borders or no borders; we went with the color suggested. We were kept informed every step of the way. So happy we would thank you to create such a beauty for our home. Thank you for making it so easy! My in-laws have been over since it was hung and absolutely LOVED the map. Thank you again for making this process so easy and for making such a beautiful product!


Wilfred, Nederland, februari 2017

Ik wil even laten weten dat ik mijn wereldkaart goed heb ontvangen en dat alles perfect is. Hier nog wat foto’s van de wereldkaart, ik ben er echt heel blij mee.


Jana, Duitsland, februari 2017

Wow, thank you for the fast delivery. That is great. The map is wonderful. I will send you the picture in March. The Birthday-boy will install the LEDs himself. I was worried that the card was too big, but it is all perfect. There would be even enough space for a larger map.
I’m totally happy about the gift and hope the birthday boy will also find good the map.Thank you for all.


Desiree, Zwitserland, februari 2017

The map is very beautiful and fits perfect 🙂 Thank you.


Marchien, Nederland, februari 2017

Ik wilde nog antwoorden om te bedanken! Hij is zeker goed aangekomen en hij is super naar wens! Heel erg bedankt voor alles.


Robbert, Nederland, januari 2017

Mijn vriendin was ontzettend blij met de wereldkaart! Ze noemde het zelfs het mooiste kado wat ze ooit gekregen had. Hij hangt inmiddels al een paar weken aan de muur, en is niet meer weg te denken uit de woonkamer.
Nogmaals bedankt voor de service!


Marc, Nederland, januari 2017

Ik heb de wereldkaart inderdaad goed ontvangen. Ziet er perfect uit!!!!
Bedankt voor de goede /prettige afhandeling.


Jesper, Nederland, januari 2017

De wereldkaart bevalt enorm goed! Bijgevoegd een paar foto’s.


Jules, Nederland, januari 2017

Heel erg tevreden. Hij hangt! Was soms even puzzelen met de ophangmethode maar al met al zeer mooi!


Xavier, Spanje, januari 2017

The worldmap is perfect for our kitchen wall 🙂 it’s so beatifull!!!!! Look the photos attached 🙂
Now we are waiting for a professional photgrapher…we will send you his photographs too.
Thank you very much!!!!


Brittany, USA, januari 2017

Hello, yes we received it and absolutely love it. Thank you!


Daan, Nederland, januari 2017

We hebben de boel inmiddels hangen, ziet er echt super uit! Thanks!


Coen, Nederland, januari 2017

Goed aangekomen en zeer tevreden over het resultaat. Hij hangt namelijk al. De kleur is de juiste keuze geweest.


Jessica, België, januari 2017

Really thank you for the map, it is really perfect! The color is perfect, exactly what I wished…
Here is a picture 😊


Florian, Duitsland, januari 2017

Wunderschöne Weltkarte! Leicht an der Wand zu befestigen und sieht einfach klasse aus!


Rogier, Nederland, januari 2017

Super strak, mooi, goed te monteren. Duidelijke instructie en netjes geleverd (magnetische witte kaart).


Carlijn, Nederland, januari 2017

De wereldkaart is goed aangekomen en inmiddels hangt de kaart!! We zijn er erg blij mee!
Hij staat super mooi bij ons zelf gemaakte bartafel van mahoniehout!
Hartelijk dank voor de goede en vriendelijke services!


Damy, Nederland, januari 2017

Nogmaals bedankt voor de goede service!
Het kaartje werd ook zeer op prijs gesteld en het resultaat mag er zijn!


Juliette, Nederland, januari 2017

Hierbij een foto van de wereldkaart, zoals deze nu bij ons hangt. Wij zijn er ontzettend blij mee en hebben tijdens de housewarming veel positieve reacties hierop gehad. Bedankt voor de snelle en goede service.


Frederik, België, januari 2017

Ik had deze wereldkaart gekocht als cadeau. Hij is zeer origineel en mooi bevonden. Alvast bedankt voor de samenwerking.


Peter, Duitsland, januari 2017

Die Weltkarte ist einfach perfekt verarbeitet und wunderschön.


Eddy, Nederland, januari 2017

Hier het resultaat! Bedankt voor de goede levering. Misschien tot een volgende keer!


Melissa, Duitsland, januari 2017

The worldcard just arrived and we are very happy with it. Thank you very much.


Rob, Nederland, januari 2017

De kaart hangt inmiddels! Het was wel even wat werk, vooral de kleine deeltjes, die waren nog niet zo makkelijk vast te lijmen (vooral Nieuw Zeeland). Het resultaat is heel mooi, zie foto.


Pauli, Finland, december 2016

Ordered the item with dark oak background and rosewood maps. It looks very nice! As a bonus the piece of wood where the maps had been cut from was also included. Excellent customer service and quick communication. Highly recommended.


Maggie, Hong Kong, december 2016

Well received. Very nice one. Thank you and happy new year.


Cheryl, USA, december 2016

I wanted to send you a picture of our map. It’s the gray wash with boarders that you recently sent to the USA. Hanging it was a fun family project on a snowy weekend. It looks fantastic and really adds some interest to the office. Thank you for all of your attention to detail and providing us with such a great piece of art.


Tom, Nederland, december 2016

Nadat de muren droog en geverfd waren hebben we snel de landkaart op proberen te hangen. En was niet heel eenvoudig om zulk groot papier kreukvrij en waterpas op de muur te krijgen ((XXL kaart van 230 x 115 cm). Echter is het toch gelukt. Het verlijmen van de landkaart ging ook zonder problemen. Echter waren sommige ronde insparingen in de landen niet allemaal even diep. Dus na wat kleine aanpassingen was dit ook verholpen. Uiteindelijk zijn we erg blij met het eindresultaat. Bij de diverse housewarming feestjes kregen we elke keer te horen dat het prachtig was! Bijgaand een foto van de landkaart zoals hij bij ons hangt.


Bettina, Duitsland, december 2016

Great work, very kind conversation. They did everything to receive the present before Christmas. Thank you!!!


Marco, Italië, december 2016

My brother received the map and he appreciated it a lot 🙂 . Thank you very much for your fast delivery.


Femke, Nederland, december 2016

Mijn man was erg blij verrast door het prachtige cadeau. Ook heel leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zat!
Nu nog een klus om hem op te hangen… maar dat wordt zeker een blikvanger. Hartstikke bedankt!!


Lize, Australië, december 2016

I received my parcel today and I am in love, it is amazing!!!!!!!!! Thank you so so much.


Bettina, Duitsland, december 2016

Die Weltkarte ist angekommen und alles ist bestens! Vielen herzlichen Dank für den schnell und guten Ablauf!


Luuk, Nederland, december 2016

Alles is goed overgekomen en hij hangt schitterend. Bedankt voor de wereldkaart en goede service!👍
We zijn er erg blij mee.


Marieke, Nederland, november 2016

Heel hartelijk dank voor de mooie wereldkaart! Hij is in goede orde ontvangen, en hangt naar wens! We zijn er heel blij mee.
Dank voor jullie persoonlijke service!


Lotte, Nederland, november 2016

Het ophangen van de wereldkaart is gelukt hoor! We zijn er heel erg happy mee…een geweldige aanwinst voor onze kamer!
Bedankt voor je persoonlijke service en voor het feit dat jullie zo’n prachtig product maken; we gaan er van genieten!
Hierbij een fotootje van het resultaat ;)!


Jacopo, Italië, november 2016

I send you the pictures of the world map finally placed! I really like it! Thank you again for all the support! Maybe we’ll keep again in touch! Ciao!


Rosalie, Nederland, november 2016

We zijn helemaal blij met de wereldkaart en we krijgen er veel complimenten op. Bedankt voor de goede service.


Monique, Nederland, november 2016

Het pakket is aangekomen en alles is naar wens! We hebben de wereldkaart natuurlijk direct opgehangen. Om de kleine delen op de muur te plakken was het nog wel even zoeken naar de juiste lijm maar uiteindelijk is het gelukt! De grote delen hebben we opgeplakt met de schroeven en montagekit. De kleine stukjes met secondenlijm. Bedankt, we zijn er super blij mee!


Danièle, Nederland, november 2016

Het portet van Eliana was een succes in Parijs!


Lauren, USA, november 2016

The map is beautiful. Because we hope to transport it to our next home as well, we did not use the screw mount for the larger pieces, which left us with a very difficult time getting the pieces to stick. Finally, after a few days and hours, it wasn’t construction adhesive, but Krazy Glue & Gorilla Glue that did the trick. It fits the space perfect & is the talking point of our living room. EVERYONE has commented on it! Thanks so much for making our home much homier 🙂


Nanda, Nederland, november 2016

Ons nieuwe huis wordt steeds meer een thuis, mede dankzij deze prachtige wereldkaart! Thanks to the best friends in the world voor de cadeaubonnen. En bedankt Bianca, voor de topservice.


Kelly, Nederland, november 2016

Wauw wat een eyecatcher is de wereldkaart in ons nieuwe huis! Dankzij de goede hulp van paspartoet hebben we de juiste kleur en maat gekozen en door het meegeleverde sjabloon was de wereldkaart zo opgehangen! Bedankt voor alle moeite en de mooie wereldkaart! Nu gaan we er heerlijk van genieten.


Irmarie, Puerto Rico, oktober 2016

Thank you very much for making our beautiful Puerto Rico!! My son is really excited and happy with his map.


Daniela, Duitsland, oktober 2016

I received the parcel. All went well. The map looks great on the wall. Thank you so much.


Darci, USA, oktober 2016

It is now up in our offices and looks great! Thank you!


Anouk, Nederland, september 2016

Echt een wereldcadeau van Jan en Marjon! Wij zijn er zo blij mee. Super bedankt Paspartoet, hij is fantastisch mooi 💛🌍!!

palissander-1


Sabine, Nederland, september 2016

Wauw in 1 woord fantastisch. Vanmiddag om 1 uur ontvangen en met 45 minuten hing onze wereldkaart aan de wand. Makkelijke en goede omschrijving. Wij zijn er zo ontzettend blij mee, echt fantastisch! Ontzettend bedankt!


Nadège, Frankrijk, september 2016

Un achat parfait, pour l’anniversaire de mon mari! lui qui cherchait une carte du monde pas comme les autres, le voilà ravi! Bianca est vraiment très sympa, à l’écoute de nos attentes et besoins. Elle se rend très disponible, et cela fait beaucoup de bien, de contaster qu’elle aide et conseille! Le travail reçu est très professionnel, extrèmement précis et bien fait! la colis, l’emballage: RIEN A DIRE, parfait! encore merci pour tout!


Cindy, Nederland, augustus 2016

Afgelopen vrijdag het pakket ontvangen. Beschrijving was duidelijk en goed te doen vonden wij. We hebben de wereldkaart boven onze bank gehangen, we vinden hem heel mooi en zijn er heel blij mee! Bedankt voor het persoonlijke kaartje en de service!


Paeton, USA, juli 2016

We did receive the map and it is everything we expected! Thank you so much for everything. We could not be happier.


Jacqui, Verenigd Koninkrijk, juli 2016

Yes it looks great. We had a little trouble with Australia……as it was a larger piece we felt it needed two spacers instead of one but other than that we were very happy with the end result. Many thanks.


Michiel, Nederland, juni 2016

De wereldkaart hangt inmiddels aan mijn muur. De bevestiging ging heel gemakkelijk met hulp van de bijgeleverde instructies.
Ik vind hem super mooi! De kleur past ook echt goed bij de rest van mijn inrichting. Bedankt voor de super goede service en de mooie kaart!


José, Nederland, juni 2016

Het portret is in goede orde ontvangen. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Super!
Dank je wel voor jullie inspanningen.


Barbara, Oostenrijk, juni 2016

Just amazing map! Very professional wooden map! You can choose your favorite wood and size too. Map is packed very good. Support is very friendly and helpful! Would buy it again! :-))


Annemarie, Nederland, mei 2016

Ontzettend bedankt! Hij hangt bijna en is echt heel mooi. We zijn er erg blij mee! Vrienden gaan hem ook bestellen bij jullie!


Evren, België, februari 2016

Wij zijn er heel tevreden mee. Bedankt nogmaals!