fbpx

Cadeau 100 jarig jubileum bedrijf

Marlies nam namens alle medewerkers van Tempel Optometrie en Audiologie contact met ons op, want ze waren op zoek naar een uniek cadeau ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan. Inmiddels staat de derde generatie Arie aan het stuur van dit prachtige familiebedrijf, in navolging van zijn opa en vader Arie.

Een zwart gouden houten jubileumcadeau vonden de medewerkers wel passend bij dit bijzondere bedrijfsjubileum. We ontvingen een prachtige foto waar de drie Aries opstonden, samen met het logo en aanvullende tekst. We maakten een ontwerp voor het jubileumcadeau, waarbij we deels gebruik hebben gemaakt van snijtechniek en deels wat graveerwerk hebben toegevoegd.

De afmeting is 80 x 60 cm.

Deze reactie mochten we ontvangen: “We hebben een leuk feest gehad, en mijn werkgever was helemaal blij met het kado. Hij werd er zelfs emotioneel van;-) Echt super mooi gedaan! Complimenten voor jullie! Het krijgt een mooi plekje in de winkel.”

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

jubileumcadeau 100 jaar Tempel Optometrie en audiologie
jubileumcadeau 100 jaar Tempel Optometrie
opa Adrie
vaderAdrie
zoon Adrie
uitreiking cadeau Tempel
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
jubileumcadeau 100 jaar Tempel Optometrie
opa Adrie
vaderAdrie
zoon Adrie
uitreiking cadeau Tempel
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.