fbpx

Cadeau gouden bruiloft collega

Cindy benaderde ons omdat ze graag samen met haar collega’s van een grafisch ontwerp bureau in het noorden van het land een cadeau wilde laten maken voor de gouden bruiloft van hun collega. We kregen een mooie zwart wit foto van het bruidspaar op hun trouwdag en in overleg met Cindy kozen we ervoor om het bruidspaar in zijn geheel op het houten portret weer te geven. Zo konden we ook de bruidsjurk in zijn geheel goed uit laten komen. Wij maakten het digitale ontwerp waar ze heel enthousiast op reageerden en gingen vervolgens aan de slag met het maken van het houten portret.

Het houten portret is 40 cm breed en 60 cm hoog. Het portret heeft een wengé achtergrond en de gezichten hebben we in het whitewash uitgevoerd.

Reactie na ontvangst van het portret: “Het portret is helemaal goed binnengekomen. Mijn collega’s en ik zijn erg enthousiast over hoe het eruit ziet.
We zijn er echt blij mee en volgens mij hebben wij een uniek cadeau waar onze collega en zijn vrouw erg blij mee zullen zijn. Als ik nog eens een mooi cadeau moet geven zal ik zeker aan jullie denken. Ook jullie service is TOP 👍 Het was een mooi feestje en het bruidspaar vond het schilderij prachtig en erg origineel. Ze hebben het een mooi plekje kunnen geven”.

cadeau gouden bruiloft
cadeau 50 jaar getrouwd
cadeau bruiloft
bruidspaar foto
zijaanzicht a
zijaanzicht close up
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
bruidspaar foto
zijaanzicht a
zijaanzicht close up
previous arrow
next arrow

Ook interesse in een cadeau voor een bruiloft? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.