fbpx
Bruidspaar 40 jaar_2 1

Cadeau robijnen huwelijk ouders

Nan wilde haar ouders graag verrassen met een speciaal cadeau voor hun robijnen huwelijk. Een 40 jarige bruiloft moet tenslotte goed gevierd worden!

We kregen enkele mooie foto’s van het bruidspaar en zijn aan de slag gegaan met het houten portret ontwerp. Nan gaf aan dat warme kleuren goed in het lichte interieur van haar ouders zouden passen, maar ze wist niet precies welke dan mooi zouden zijn. We maakten allereerst het portretontwerp en lieten dat Nan zien in verschillende kleurimpressies. Dat maakte de keuze een stuk makkelijker, zeker na het overleg met andere familieleden.

We hebben het portret uitgevoerd in een rustiek eiken achtergrond en gebruikten transparante beits voor de gezichten. De breedte is 60 cm en de hoogte circa 50 cm.

Nan’s reactie na ontvangst van het portret: “Heb net het portret ontvangen. Het ziet er fantastisch uit zeg. Ben heel blij. Dank voor je ondersteuning.Ik laat je nog weten wat het bruidspaar ervan vindt. Maar dat kan niet anders dan dat ze enthousiast zijn.Super bedankt.”

Superleuk zo’n enthousiaste reactie! En we waren minstens zo blij toen we de reactie van het bruidspaar kregen: “Het portret is net overhandigd en ze zijn razend enthousiast. Zoiets hadden ze nog nooit gezien. De kleuren passen ook helemaal in het interieur. Dus kortom een succes. Dankjewel voor al je moeite en steun.”

Ook interesse in een uniek portret van hout? ga dan naar de bestelinfo voor meer informatie.

Bruidspaar 40 jaar_2 1
Bruidspaar 40 jaar_2 2
Bruidspaar 40 jaar_2 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Bruidspaar 40 jaar_2 1
Bruidspaar 40 jaar_2 2
Bruidspaar 40 jaar_2 3
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.