fbpx

Cadeau voor 75 jarig jubileum bedrijf

Linda en haar zus wilden voor hun vader en broer heel graag een mooi cadeau laten maken voor het 75 jarige jubileum van hun familiebedrijf Riemens Mechanisatie BV. Een bijzonder moment, want het familiebedrijf opgericht door opa overgenomen door vader en uiteindelijk hun broer, wordt binnenkort overgenomen door een ander mechanisatiebedrijf.

De bedoeling was om tijdens de officiële afsluiting van het bedrijf een mooi persoonlijk cadeau aan vader en broer te geven. De zussen zagen op onze website het voorbeeld van het houten portret van P. Smit BV. Dit leek hun echt ontzettend mooi om te laten maken van de 3 generaties die het bedrijf hebben voortgezet. Maar in plaats van iets groots aan de muur wilden ze heel graag twee kleine portretten die in of op de kast gezet konden worden.

We hebben daarom een portretontwerp gemaakt dat we niet uitsnijden maar alleen graveren in het hout. Linksonder het logo van het bedrijf, rechtsboven de jaartallen en van linksboven naar rechtsonder de drie generaties die aan het roer hebben gestaan van Riemens Mechanisatie BV.

De twee portretten zijn circa 30 cm breed en 20 cm hoog en zijn uitgevoerd in het rustiek eiken. We hebben ze geleverd met een standaard, zodat ze ergens op kunnen staan.

De reactie van beide zussen: “We hebben de portretten ontvangen, en we zijn er super blij mee!! Heel erg bedankt voor de goede service!” en natuurlijk van vader en broer: “Ze waren er echt ontzettend blij mee!! Ze vonden het heel mooi, heel persoonlijk. Een hele mooie herinnering aan deze 75 jaar. De portretten hebben een mooi plekje gekregen in huis. Nogmaals ontzettend bedankt voor het mooie werk!”

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret. 

Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 1
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 2
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 3
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 4
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 5
snapshot_2
snapshot_3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 1
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 2
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 3
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 4
Jubileum bedrijf Riemens 75 jaar 5
snapshot_2
snapshot_3
previous arrow
next arrow
 
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.