fbpx
Cadeau jubileum bedrijf 25 jarig bestaan

Jubileum cadeau 25 jarig bestaan bedrijf

Miranda nam met ons contact op om voor het 25 jarige bestaan van Huls Adviseurs een mooi persoonlijk cadeau te laten maken namens alle medewerkers.

De medewerkers hadden ons ontwerp van het portret van Roelofs en Haase gezien en dat vonden ze zo mooi dat ze voor hun bedrijf een vergelijkbaar jubileum cadeau voor het 25 jarig bestaan wilden. We kregen naast de foto’s van de twee directieleden ook het eerste logo van het bedrijf uit 1995 alsmede het huidige logo Van Huls Adviseurs. Beide logo’s hebben we in het ontwerp meegenomen met de bijbehorende jaartallen.

Het houten portret is uitgevoerd op een zwarte achterplaat en de portretten en logo’s zijn in goud kleur uitgevoerd. Het geheel is 100 cm breed en 35 cm hoog.

Deze reactie kregen we na de uitreiking van het portret op het jubileumfeest: “Ze zijn er super blij mee. Hij hangt mooi bij ons kantoor te shinen, super mooi gedaan wat een gaaf cadeau om te geven. Heel erg bedankt voor de snelle service. Wie weet tot ziens!”

Ook interesse in een cadeau voor je bedrijf? Je leest er meer over in onze blog. En hier lees je meer over het laten maken van een mooi houten portret.

Bedrijfsjubileum 25 jaar 1
Bedrijfsjubileum 25 jaar 2
Bedrijfsjubileum 25 jaar 3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Bedrijfsjubileum 25 jaar 1
Bedrijfsjubileum 25 jaar 2
Bedrijfsjubileum 25 jaar 3
previous arrow
next arrow
De waardering van www.paspartoet.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.8/10 gebaseerd op 43 reviews.